Σάββατο , 30 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Zωντανά η ομιλία του Κ. Βελόπουλου στη Βουλή ΣΗΜΕΡΑ λίγο πριν τις 18:00 – Ο μοναδικός που κάνει αντιπολίτευση με στοιχεία– Aπίστευτες αποκαλύψεις

 

 

Ομιλία στη βουλή θα πραγματοποίησει σήμερα ο Κ. Βελόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Αφορμή η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης με τις πυρκαγιές. 

Η δευτερολογία του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης αναμένεται λίγο πριν τις 18:00

 

 

Να υπερασπιστεί τα πεπραγμένα της κυβέρνησης θα προσπαθήσει σήμερα ο Μητσοτάκης ενώ οι φωτιές καίνε ακόμα τα δάση στο πνιγηρό και μαυρισμένο από την κάπνα τελείωμα του φετινού καλοκαιριού.

Οπότε; Οπότε οι πολίτες είναι υποψιασμένοι για τα όσα θα ακούσουν από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του πρωθυπουργού, στην σημερινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή, για τις πυρκαγιές: Κλιματική αλλαγή, megafire, Χαβάη, Μάουι, Λαχέινα, «112», εκκενώσεις, πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, νέες προκλήσεις των καιρών, αλλαγές, διαβεβαιώσεις, μέτρα στήριξης, προγραμματισμός, αντιπλημμυρικά έργα.

 

ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ, ΣΗΜΕΙΟ ΣΗΜΕΙΟ θα αποδομήσει το αφήγημα της κυβέρνησης ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος λίγο πριν τις 18:00

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares