Κυριακή , 26 Σεπτεμβρίου 2021

«Ζήτω η Μακεδονία μας» είπε δικαιωμένος ο Παπά-Χρήστος μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης επειδή είχε αναφερθεί στο ξεπούλημα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ..

Συγκλονίζει ο Παπά-Χρήστος μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης επειδή εξέφρασε την άποψη του για την Μακεδονία

Σε βάρος του είχε κινηθεί δίωξη μετά από αναφορά του γ.γ.απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τέως υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, μετά από τις δηλώσεις που έκανε το 2018 ο πάτερ Χρήστος Σιάννας χαρακτηρίζοντας “έσχατη προδοσία” τη Συμφωνία των Πρεσπών και μιλώντας για “προδότες που πούλησαν τη Μακεδονία μας”. Η δίωξη, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα, έπαψε με βάση το νέο ποινικό κώδικα. Ο ίδιος δεν δικάστηκε ενώ η τυπική εξέταση της υπόθεσης έγινε σήμερα το πρωί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου.

“Θυμόμαστε τους αγώνες που έκαναν οι πρόγονοί μας για τη Μακεδονία μας” τόνισε μιλώντας στον Focus FM. “Ζήτω η Μακεδονία μας!” είπε χαρακτηριστικά ενώ όσον αφορά τις δηλώσεις που είχε κάνει υπογράμμισε “είπα τα αυτονόητα, είπα την αλήθεια”. “Μας ξεπούλησαν” τόνισε.

Αναφορικά με το γιατί δεν ακούγονται φωνές σαν και τη δική του, ανέφερε: “Δεν μιλούν γιατί είναι κότες. Είδατε εσείς κανέναν από τους δεσποτάδες να βγει μπροστά, να χτυπήσει την πατερίτσα κάτω, να μιλήσουν και να διδάξουν τους πιστούς την έννοια της Μακεδονίας;”.

Ακούστε όσα είπε σήμερα ο πάτερ Χρήστος Σιάννας στον Focus FM

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares