Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: Σάλος με την πρόταση “βόμβα”

Όπως όλα δείχνουν οι αλλαγές στις εκπομπές των καναλιών για τη νέα σεζόν θα είναι μεγάλες με την τηλεοπτική “τράπουλα” να ανακατεύεται ισχυρά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Τι Λες Τώρα!», Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Άκης Παυλόπουλος που βρίσκεται στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN, θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το κανάλι καθώς λήγει και το συμβόλαιό του.

Επόμενος σταθμός του Άκη Παυλόπουλου θα είναι το κανάλι του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα θα βρεθεί στο πλάι του Δημήτρη Οικονόμου.

Σε ό,τι αφορά τη ντάμα του Δημήτρη Οικονόμου, τη Μαρία Αναστασοπούλου πληροφορίες υπάρχουν πως ενδέχεται να ενσωματωθεί στους «Αταίριαστους».

Η πρόταση βόμβα του ΣΚΑΪ στη Ζήνα Κουτσελίνη

Ύστερα από επικοινωνία του Στέφανου Κωνσταντινίδη, με τη δημοσιογράφο, η οποία έχει δεχτεί πρόταση από το κανάλι του ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως αυτή τη βδομάδα θα έχει ραντεβού με τη διεύθυνση του STAR.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη στην εκπομπή της «Είμαστε γι’ αλλού. Να πάρουμε τους δρόμους», αλλά και η ξεκάθαρη τοποθέτησή της, πως παραμένει πιστή στο STAR και περιμένει τον σταθμό για να «τα πούνε όλα».

 

gossip-tv.gr

Shares