Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Ενάμιση χρόνο μετά την καταγγελία της

“Η θέση μας ό,τι λένε και ό,τι θα λένε τα δικαστήρια. Δεν προκαλούμε και δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεοπτικό ντόρο” ανέφερε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη.

Εξωδικαστικά θα προσπαθήσουν να λύσουν τη διαφορά τους η Ζέτα Δούκα κι ο Γιώργος Κιμούλης, παρουσία των δικηγόρων τους.

«Δεν μιλάμε για την αγωγή ακύρωσης της διαγραφής του. Μιλάμε για την αγωγή που αφορά αποζημίωση για πρόκληση ηθικής βλάβης, προσβολή προσωπικότητας από αυτά που έγιναν εναντίον του κ. Κιμούλη.

Μακάρι να συνειδητοποιήσουν ότι έσφαλαν. Όταν αναλαμβάνεις μία ευθύνη και λες ότι αυτό μου έκανε κάποιος, έχεις δικαίωμα ως υποχρέωση να προσφύγεις στα αρμόδια όργανα, στις αρμόδιες αρχές και να προστατεύσεις τον εαυτό σου διεκδικώντας προστασία στα συμφέροντά σου και ασκώντας τα δικαιώματά σου. Δε μπορεί να δημιουργηθούν γεγονότα πριν από 10, 12, 13, 5 χρόνια και να τα θυμάσαι επ ευκαιρία ενός γεγονότος Μπεκατώρου και να λες είμαι και εγώ παρόμοια περίπτωση καταγγέλλοντας σε μία εκπομπή στην τηλεόραση με όλο αυτόν τον κωμικό ή μελοδραματικό τρόπο.

Με έναν νόμο του 2019 έχει καταστεί υποχρεωτική μία αρχική συνεδρία που τη λέμε διαμεσολάβηση. Την Πέμπτη που έχει καθοριστεί αυτό το ραντεβού στην κυρία διαμεσολαβήτρια ενώπιόν της θα γίνει μία απόπειρα εξωδικαστικού συμβιβασμού. Θα παραβρεθώ εκεί με τον κ. Κιμούλη. Σημασία έχει το πώς αισθάνεται κάποιος που θεωρείται αδικημένος και είναι αδικημένος. Η θέση μας ό,τι λένε και ό,τι θα λένε τα δικαστήρια. Δεν προκαλούμε και δεν θέλουμε να κάνουμε τηλεοπτικό ντόρο. Όταν προσβαλλόμεθα, καταφεύγουμε στα δικαστήρια» δήλωσε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος.

 

zappit.gr

Shares