Τρίτη , 4 Οκτωβρίου 2022

Ζέλντα Ουίλιαμς: τίμησε τη μνήμη του Ρόμπιν Ουίλιαμς στην όγδοη επέτειο του θανάτου του

Πέρασαν κιόλας οκτώ χρόνια από μια από τις πιο τραγικές απώλειες στον κόσμο του θεάματος, το θάνατο του θρυλικού ηθοποιού και κωμικού Robin Williams. Μετά από σοβαρά προβλήματα νοητικής, ψυχικής και σωματικής υγείας, έδωσε τέλος στη ζωή του σε ηλικία μόλις 63 ετών, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους.

Στην επέτειο του θανάτου του, ανάμεσα στα αγαπημένα πρόσωπα που του απέτισαν φόρο τιμής ήταν η κόρη του, Zelda Williams, που ανέβασε στο Twitter ένα απόσπασμα από κείμενο του Ιάπωνα συγγραφέα Haruki Murakami:

«Και μόλις περάσει η καταιγίδα, δεν θα θυμάσαι πώς τα έβγαλες πέρα, πώς κατάφερες να επιβιώσεις. Δεν θα είσαι, καν, σίγουρος αν πέρασε πραγματικά η καταιγίδα. Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο. Όταν βγεις από την καταιγίδα, δεν θα είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος». Η Zelda συνόδευσε την ανάρτησή της με μια λίστα χρήσιμων διευθύνσεων στις οποίες μπορεί να απευθυνθεί κάποιος που κάνει αυτοκτονικές σκέψεις.

«Και μόλις περάσει η καταιγίδα, δεν θα θυμάσαι πώς τα έβγαλες πέρα, πώς κατάφερες να επιβιώσεις. Δεν θα είσαι, καν, σίγουρος αν πέρασε πραγματικά η καταιγίδα. Αλλά ένα πράγμα είναι βέβαιο. Όταν βγεις από την καταιγίδα, δεν θα είσαι πια ο ίδιος άνθρωπος».

O Robin Williams, που διακρίθηκε μέσα από ρόλους όπως αυτοί στις ταινίες «Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών» και «Ο ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ», υπέφερε από σοβαρή κατάθλιψη τον τελευταίο καιρό πριν από το θάνατό του. Όπως διαπιστώθηκε στη νεκροψία, είχε μια νευροεκφυλιστική νόσο ονόματι άνοια με σωμάτια Lewy, που επηρεάζει τις νοητικές λειτουργίες, αλλά και την κινητικότητα, τον ύπνο, τη συμπεριφορά.

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του:

 

www.marieclaire.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares