Πέμπτη , 6 Οκτωβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Ζαπορίζια -Ρώσος αξιωματούχος: «Οι Ουκρανοί ετοιμάζουν επίθεση στον πυρηνικό σταθμό»-ΒΙΝΤΕΟ

Μια ιδιαίτερα ανησυχητική δήλωσε έκανε ο εκπρόσωπος των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, που εδρεύουν στη Ζαπορίζια της Ουκρανίας, όπου υπάρχει ο πυρηνικός σταθμός.

Ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, εκπρόσωπος της τοπικής ρωσικής διοίκησης δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας σε ρωσικό κανάλι ότι «τα ουκρανικά στρατεύματα σχεδιάζουν μια μεγάλης κλίμακας επίθεση στην περιοχή του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια».

Ο αξιωματούχος διευκρίνισε ότι οι ουκρανικές δυνάμεις αναπτύσσουν συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS και οβίδες M777 σε κοντινό σημείο.

Όπως ισχυρίστηκε, «οι μαχητές του Ζελένσκι συνεχίζουν να εμπλέκονται στην πυρηνική τρομοκρατία».

Χθες, ο υπό ρωσικό έλεγχο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια σταμάτησε εντελώς τη λειτουργία του, σύμφωνα με την ουκρανική Energoatom, την κρατική υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τις εγκαταστάσεις.

Η υπηρεσία ανέφερε ότι αποσυνδέθηκε η έκτη μονάδα του εργοστασίου από το δίκτυο ενέργειας.

Στις 7 Σεπτεμβρίου, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως η Ουκρανία απειλεί την πυρηνική ασφάλεια της Ευρώπης βομβαρδίζοντας τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια και είπε πως η Ρωσία δεν έχει στρατιωτικό εξοπλισμό στην περιοχή του σταθμού.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν απεικονίζονται βομβαρδισμοί στο πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, που παραλληλίζονται με όσα οι Ρώσοι έχουν αναφέρει για την επικίνδυνη τακτική της Ουκρανίας!!!

newsbomb.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares