Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Ζάκυνθος: Νεκρός ο 35χρονος Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε στον Λαγανά…

Βίντεο αποτυπώνει τα βάναυσα χτυπήματα που υπέστη ο 35χρονος Βρετανός από δύο ομοεθνείς του που συνελήφθησαν – Παρά τη θλίψη, οι γονείς δώρισαν τα όργανά του

 

Στα τραύματά του υπέκυψε ο 35χρονος Βρετανός, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στον Λαγανά, μετά από μία εβδομάδα νοσηλείας στο Αττικό. Οι γονείς του, παρά τη θλίψη, βρήκαν τη δύναμη να δωρίσουν τα όργανά του, για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Ο θανάσιμος τραυματισμός του 35χρονου έγινε σε γνωστό μπαρ του Λαγανά, όπου βρέθηκαν άλλοι δύο Βρετανοί θαμώνες. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, οι δύο Βρετανοί κινήθηκαν προς το θύμα απειλητικά, τον έσπρωξαν και βγήκαν εκτός μαγαζιού.

Στον δρόμο, ο ένας από τους δύο χτύπησε με γροθιές το θύμα. Ο 35χρονος μετά την πτώση του χτύπησε στην πίσω πλευρά του κεφαλιού στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο 35χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου και ακολούθησε η διακομιδή του σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από περαστικό. Η αξιοποίηση του υλικού, που δημοσιοποίησε το OPEN TV, συνέβαλε στη σύλληψη των δύο Βρετανών. Οι δύο νεαροί έφυγαν από το σημείο, ωστόσο ο περαστικός που είχε καταγράψει με βίντεο το παρέδωσε στην Αστυνομία Ζακύνθου, όπου μετά από λίγη ώρα εντόπισε και συνέλαβε τους δύο άντρες.

Ο άτυχος άντρας ήταν πατέρας δύο παιδιών και ήρθε έρθει στο νησί μας για τον γάμο ενός φίλου του.

 

πρωτο θεμα

Shares