Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Υπόθεση θανάτου 37χρονης εγκύου: Στο εδώλιο γιατροί και νοσηλευτές

Συγκλονίζει ο Κώστας, σύζυγος της άτυχης γυναίκας, που έχασε ξαφνικά την έγκυο σύζυγό του και το αγέννητο μωρό τους: Ήταν τραγική η ανικανότητα και η υπεροψία των γιατρών…

Δικάζονται οι δύο γιατροί και δύο νοσηλεύτριες του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης οι οποίοι εμπλέκονται στο θάνατο της 37χρονης εγκύου και του αγέννητου μωρού της τον Απρίλιο του 2021. Η γυναίκα πέθανε μέσα στο νοσοκομείο από ακατάσχετη αιμορραγία, μαζί με το αγέννητο αγοράκι της, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως γνωστοποίησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο σύζυγος της άτυχης Δέσποινας, Κώστας Μπακαλάκης, δίνει έναν μεγάλο αγώνα για να δικαιωθεί η μνήμη της.

Καταγγέλλει λάθη και παραλείψεις των γιατρών οι οποίοι δεν φρόντισαν όπως θα πει να σώσουν την σύζυγό του. Η Δέσποινα ήταν 7 μηνών έγκυος όταν εισήχθη στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιάς. Στο νοσοκομείο της έκαναν εξετάσεις για ουρολοίμωξη, οι οποίες ήταν αρνητικές. Η 37χρονη δεν μπήκε ποτέ στο χειρουργείο με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μόνη, σε ένα απομονωμένο δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς βοήθεια και χωρίς να προλάβει να αγκαλιάσει το παιδί της.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ αλλά και όσα είπε ο σύζυγος της, Κώστας Μπακαλάκης, σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

 

newsbomb.gr

Shares