Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Yπόθεση απαγωγής Μαρκέλλας: Για βιασμό και πορνογραφία κατηγορείται η κοκκινομάλλα….

Ποινική δίωξη για 4 κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας Γεσθημενή Χατζηπαρασίδου σε βάρος της 33χρονης, που εντοπίστηκε χθες στην παραλία της Κατερίνης.


Η γυναίκα που από την πρώτη στιγμή ήταν η βασική ύποπτη για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας, κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, παραγωγή πορνογραφικού υλικού, έκθεση, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Στην αστυνομία η κατηγορούμενη, φέρεται πως είπε ότι είχε ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις, με ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, είναι και η ίδια μητέρα ενός παιδιού.

Λεπτομέρειες που σφίγγουν το στομάχι
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 33χρονη γυναίκα άρπαξε το παιδί και το νάρκωσε δίνοντάς του τις ουσίες μέσα σε ρόφημα.

Ο σκοπός της απαγωγής, φαίνεται πως ήταν η σεξουαλική κακοποίηση του άτυχου κοριτσιού. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται να έχει ομολογήσει ότι έκανε πράξη αυτά που είχε στο μυαλό της.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για παλιά γειτόνισσα της 10χρονης Μαρκέλλας και γνωστή της οικογένειά της. Μάλιστα, για κάποιο διάστημα, μπαινόβγαινε στο σπίτι της οικογένειας σχεδόν καθημερινά.

Την άφησε ελεύθερη και έφυγε για Κατερίνη
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η γυναίκα αφού έκανε ό,τι έκανε, άφησε το παιδί ελεύθερο στην Καλαμαριά -κοντά στο διαμέρισμα που το κρατούσε- και στη συνέχεια έφυγε με ταξί για την Κατερίνη όπου έμεινε τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα είχε φροντίσει να ξυρίσει το κεφάλι της για να απαλλαχθεί από τα “κόκκινα μαλλιά της” για τα οποία είχε μιλήσει στην Αστυνομία τόσο η Μαρκέλλα, όσο και ο συμμαθητής της που ήταν μαζί με το κοριτσάκι, την ώρα της αρπαγής.

Ωστόσο, το ταξί που την μετέφερε στην Κατερίνη, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες της Μαρκέλλας ότι η γυναίκα ετοίμαζε βαλίτσες, οδήγησαν τους αστυνομικούς στα ίχνη της και τελικά στη σύλληψή της, στην παραλία της Κατερίνης.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία
Από την έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου κράτησε για σχεδόν 44 ώρες την μικρή Μαρκέλλα αλλά και σε κάδο σκουπιδιών όπου θέλησε να πετάξει τα ενοχοποιητικά στοιχεία, βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που πήρε αλλά και την ημέρα που άφησε το 10χρονο κοριτσάκι.

Θυμηθείτε παρακάτω, το βίντεο με τη στιγμή της απελευθέρωσης του μικρού κοριτσιού, που σχεδόν ναρκωμένο ακόμα, έτρεχε μόνο του πίσω από την γυναίκα που το άφησε ελεύθερο, μη ξέροντας πού αλλού να πάει.

Πηγή: grtimes, OPEN

Shares