Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Υποψήφια εργαλειοποιεί το Black Lives Matter – Δείτε το σποτ με το οποίο έγχρωμη καλεί τους ομοεθνές της να μην ψηφίσουν Δημοκρατικούς…..

Η υποψήφιος του Κογκρέσου της 7ης Περιφέρειας του Ρεπουμπλικανικού Μέριλαντ Κίμπερλι Κλάικ κυκλοφόρησε μια διαφήμιση τη Δευτέρα, αναρωτώντας εάν οι «δεκαετίες» του κυβερνητικού Κόμματος στη Βαλτιμόρη και σε άλλες μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ έχουν ωφελήσει τη μαύρη κοινότητα.

Η διαφήμιση, με τίτλο, “Οι Μαύρες Ζωές δεν έχουν σημασία για τους Δημοκρατικούς”, χαρακτηρίζει την υποψήφιο να περπατά σε μερικές από τις πιο φτωχές περιοχές της Βαλτιμόρης και να δείχνει περιοχές που λέει ότι οι Δημοκρατικοί “δεν θέλουν να δεις”.

“Σας ενδιαφέρει οι μαύρες ζωές;” Η Klacik ρωτά τους θεατές. «Οι άνθρωποι που τρέχουν τη Βαλτιμόρη δεν το κάνουν. Μπορώ να το αποδείξω. Περπάτησε μαζί μου. Δεν θέλουν να το δεις αυτό. ”

«Αυτή είναι η πραγματικότητα για τους μαύρους κάθε μέρα: καταρρέουσες υποδομές, εγκαταλελειμμένα σπίτια, φτώχεια και έγκλημα», συνέχισε. «Η Βαλτιμόρη διοικείται από το Δημοκρατικό Κόμμα για 53 χρόνια. Ποιο είναι το αποτέλεσμα των δεκαετιών ηγεσίας τους; ”

https://twitter.com/i/status/1295461903268040707

 

 

 

Shares