Κυριακή , 26 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

«Υποκρινόμουν με την Ρούλα για χάρη του παιδιού», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης – Διαβάστηκαν μηνύματα του πρώην ζευγαριού

Την συμπεριφορά του που ήταν «υποκριτική», όπως είπε, τόσο στην επικοινωνία του όσο και στην σχέση του, ακόμα και την σεξουαλική, που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου τόνισε ό Μάνος Δασκαλάκης στη συνέχεια της εξέτασης του από τον Αλέξη Κούγια στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου συνεχίστηκε σήμερα η δίκη της 34χρονης προφυλακισμένης.

Μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισης της 34χρονης διάβασε μηνύματα του πρώην ζευγαριού, στα οποία αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον «αγάπη μου», «ζωή μου».

«Υποκρινόμουν σε αυτά τα μηνύματα, ήθελα να υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα. Ήθελα να είμαστε καλά για το παιδί», απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον Αλέξη Κούγια να ρωτά: «Αυτές οι λέξεις με τα χαϊδευτικά δείχνουν ένα ζευγάρι σε απόσταση;».

«Σας είπα και πριν, έκανα ό,τι καλύτερο για το παιδί μου. Συμφωνήσαμε να είμαστε μαζί. Υποκρινόμουν, ήθελα να κάνω το καλύτερο και να διατηρώ κλίμα ηρεμίας. Προσποιούμουν για να είναι καλά το παιδί μου. Είχαμε κάποιες σεξουαλικές σχέσεις. Και εκεί βεβαίως υποκρινόμουν» συνέχισε ο Μάνος Δασκαλάκης, με τον δικηγόρο να απαντά: «Δηλαδή εσείς μας λέτε ότι πατάτε το κουμπί, και βγαίνει μία χοντρή».

Ο μάρτυρας υποστήριξε πως τα μηνύματα που διάβασε η υπεράσπιση ήταν αποσπασματικά ενώ από την έδρα, μετά από σχετική παρέμβαση της εισαγγελέως, τονίστηκε πως θα αναζητηθεί το σύνολο των μηνυμάτων τα οποία υπάρχουν σε cd στη δικογραφία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Ρούλα Πισπιρίγκου έβαλε τα κλάματα, όταν ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε μία ανάρτηση που είχε κάνει αλλά και σε όσα άκουσε από τον πρώην σύζυγό της.

Η δίκη θα συνεχιστεί την Παρασκευή με την συνέχεια της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη.

Επανήλθε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τον Μάνος Δασκαλάκη ο Αλέξης Κούγιας.

Πριν αρχίσει σήμερα η δίκη τον είχε χαρακτηρίσει «κλαρινογαμπρό». Μετά την ολοκλήρωσή της τον αποκάλεσε «αξιοθρήνητο».

«Κατέρρευσε το κίνητρό του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της για να τον κρατήσει κοντά της» είπε ο ποινικολόγος,  μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Και πρόσθεσε: «Mαύρη ημέρα για όλους αυτούς που έσπευσαν να προκαταδικάσουν την κυρία κατηγορουμένη φτιάχνοντας ψεύτικα σενάρια ή κάνοντας μονολόγους χωρίς να ακούγεται αυτό το οποίο ενδιαφέρει το δικαστήριο, η αλήθεια. Σήμερα έλαμψε η αλήθεια, αποσαφηνίστηκε πλήρως ότι αυτός ο οποίος είχε απόλυτο έρωτα με την κατηγορουμένη όπως είχε πει και ο τότε δικηγόρος της ο κ. Λύτρας ήταν ο κ. Δασκαλάκης».

Πηγή: newsbreak

Shares