Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Υπερηχητική πτήση Typhoon ξαγρύπνησε το Λονδίνο… (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κατάσταση πανικού βρέθηκε μέσα στην άγρια νύχτα το Λονδίνο.Οι κάτοικοί του ακόμη δεν είχαν συνέλθει από την επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου, που αντιμετωπίστηκε ως τρομοκρατικό επεισόδιο, όταν στις 4.20 τη νύχτα ακούστηκε ένας εκκωφαντικός κρότος, που έμοιαζε με έκρηξη.

Ο κρότος έγινε αισθητός όχι μόνο στο Λονδίνο, αλλά και σε νότιες περιοχές όπως το Χέρτφορσαιρ και το Μπέντφορσαιρ. Ήταν μάλιστα τόσο ισχυρός, που υπήρξαν αναφορές για σπίτια που ταρακουνήθηκαν, ενώ άρχισαν να ηχούν οι συναγερμοί οικιών και αυτοκινήτων!

Μάλιστα η Μητροπολιτική αστυνομία -μετά τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχθηκε- αναγκάστηκε να διαψεύσει τις φήμες για ισχυρή έκρηξη, ενώ λίγο αργότερα «έλυσε το μυστήριο»: Ο κρότος προερχόταν από την πτήση αεροσκαφών Typhoon της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας, της RAF, που έσπασαν το φράγμα του ήχου!

Τα αεροσκάφη απογειώθηκαν από τη βάση του Κόρνινγκσμπι, μετά από συναγερμό για αεροσκάφος που εισήλθε στον εναέριο χώρο χωρίς να απαντά στις ειδοποιήσεις του πύργου ελέγχου.

Πάντως εκτός από αυτούς που τρόμαξαν, υπήρξαν και κάποιοι στο Λονδίνο και την γύρω περιοχή που αντιμετώπισαν το συμβάν με το παροιμιώδες βρετανικό χιούμορ…

https://twitter.com/film_reveller/status/1201017043107164162

onalert.gr

Shares