Παρασκευή , 24 Μαΐου 2024
Τελευταία Νέα

Yπεύθυνοι του beach bar απαντούν μετά την καταγγελία μητέρας ότι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της με σπιτικό φαγητό

Τη δική τους εκδοχή δίνουν οι υπεύθυνοι του beach bar στη Χαλκιδική, μετά την καταγγελία μίας μητέρας ότι δεν της επέτρεψαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που έφερε η ίδια από το σπίτι.

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα» ισχυρίστηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος του beach bar, όπου συνέβη το περιστατικό.

«Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άνδρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα», συνέχισε υπεύθυνος.

Τι κατήγγειλε η μητέρα
Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία έγινε γνωστή χθες, το beach bar απαγόρευσε στους γονείς να ταΐσουν το παιδί τους με φαγητό εκτός του καταστήματος.

Η μητέρα του παιδιού καταγγέλλει πως, ενώ είχαν πληρώσει για τις ξαπλώστρες και είχαν παραγγείλει από το μενού του καταστήματος, στη συνέχεια έβγαλαν φαγητό από το ψυγειάκι τους για να ταΐσουν το παιδί τους.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, εργαζόμενοι του beach bar την πλησίασαν και της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, υποδεικνύοντας στους γονείς να πάνε στο αυτοκίνητό τους και να ταΐσουν εκεί το παιδί.

 

enimerotiko.gr/Ελισάβετ Πασπαλιάρη

Shares