Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

ΥΜΝΟΙ του Ροδιακού τύπου για την περιοδεία του Κ. Βελόπουλου στο νησί! “Πατείς με πατώ σε στη συγκέντρωση του Βελόπουλου”…

Πολύ θετικά αξιολόγησε η Ροδιακή ιστοσελίδα skyrodos.gr την προεκλογική επίσκεψη του Κυριάκου Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο νησί των Δωδεκανήσων την περασμένη Δευτέρα.Σας παραθέτουμε αυτολεξεί το ρεπορτάζ του Ροδιακού ΜΜΕ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ:

Για τις θέσεις της «Ελληνικής Λύσης» σε μια σειρά θεμάτων της πολιτικής επικαιρότητας μίλησε στο ξενοδοχείο Mediterranean ο πρόεδρος του κόμματος κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αίθουσα του ξενοδοχείου στην οποία μίλησε ο κ. Βελόπουλος ήταν κατάμεστη από κόσμο που ήθελε να τον ακούσει.

Μεταξύ αυτών και αρκετά στελέχη του κόμματος που ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις εκλογές.

«Ήρθα να μιλήσω στα Δωδεκάνησα για το αυτονόητο γιατί αυτό που λείπει από το ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι το αυτονόητο. Είμαστε σε ένα νησί που βασίζεται στον τουρισμό και δυστυχώς δεν κερδίζει όσα έπρεπε. Πρέπει να βοηθηθεί ώστε να καταλάβουν οι πολίτες ότι η τουρισμός δεν είναι η βαριά βιομηχανία και πρέπει να γίνει. Από τα εκατό ευρώ για παράδειγμα που εισέρχονται ως τουριστικό συνάλλαγμα στη χώρα μένουν μόνο τα 85. Αυτό σημαίνει ότι κάτι δεν κάνουμε καλά . Αν παρατηρήσετε όλα τα προϊόντα που καταναλώνουν οι ξένοι επισκέπτες δεν είναι ελληνικά.Εδώ χρειάζεται μείωση της φορολογίας στα ξενοδοχεία με την υποχρέωση να παίρνουν ελληνικά προϊόντα», δήλωσε ο κ.Βελόπουλος.

Σε ερώτηση σχετικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό ο κ. Βελόπουλος δήλωσε:

«Όταν έχεις γάγγραινα στο πόδι σου δεν παίρνεις ασπιρίνη. Η ελληνική οικονομία είναι σε γάγγραινα και αυτοί δίνουν ασπιρίνες ελεημοσύνες . Αυτό είναι τα επιδόματα.Εξευτελίζουν τους Έλληνες. Οι Έλληνες δεν είναι για ελεημοσύνη.Δεν είναι επαίτες. Πρέπει να μάθουν να απαιτούν και όχι να επαιτούν».

Όσο για τις ευρωεκλογές ο κ. Βελόπουλος δήλωσε πως είναι ο βατήρας για να απιοκτήσει η Ελλάδα φωνή στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Όχι φωνή όπως η ΝΔ που υπηρετεί πρώτα το ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα και μετά την Ελλάδα .» Να υπηρετούμε πρώτα την Ελλάδα και μετά το κόμμα μας», ανέφερε.

Σε ερώτηση αν η «Ελληνική Λύση» θα έχει θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο κ. Βελόπουλος είπε:

«Δεν εξαρτάται από εμάς αυτό. Εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε . Ο λαός θα αποφασίσει. Ή αυτοί ή εμείς. Η οι Έλληνες ή αυτοί»

Σε ερώτηση αν η Ελληνική Λύση είναι υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο κ. Βελόπουλος τόνισε :

«Ποια Ευρώπη; Εξαρτάται πως ερμηνεύει κανείς την Ευρώπη. Ευρώπη δεν είναι αυτή που απομυζά το νότο. Δεν είναι Ευρώπη αυτή που επιβάλει μέτρα μόνο σε βάρος της Ελλάδας.Ευρώπη πρέπει να είναι μια από τη Σιβηρία μέχρι τη Λισαβόνα Ναι στη Ευρώπη των εθνών και των κρατών . Ναι στην Ευρώπη της αλληλεγγύης. Η Ελληνική Λύση θέλει μια Ευρώπη όπου ο Έλληνας θα είναι ισότιμος συνεταίρος και όχι δούλος»

Για το αν στις ευρωεκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει μήνυμα ο κ.Βελόπουλος είπε:

«Για να πάρει μήνυμα κάποιος πρέπει να ακούει. Οι άνθρωποι αυτοί ούτε ακούνε ούτε βλέπουν. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να κάνουν δουλειές και να οικονομούν χρήμα. Δεν είναι άξιοι να κυβερνούν τον τόπο. Πρέπει να φύγουν»

Σε ερώτηση σχετικά με το μεταναστευτικό ο κ. Βελόπουλος δήλωσε:

«Τοίχος στον Έβρο ύψους έξι μέτρων με ηλεκτροφόρα καλώδια μικρά ταχύπλοα σκάφη και αν θέλετε να εξαφανιστούν ορισμένοι δουλέμποροι. Αν συμβεί αυτό θα εξαφανιστεί το δουλεμπόριο. Κόβεις το κεφάλι για να τελειώσει το πρόβλημα. Τα σκάφη θα κάνουν περιπολίες και να συμβάλουν ώστε να συλλαμβάνονται οι δουλέμποροι».

Σχετικά με τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ ο κ. Βελόπουλος είπε:

«Δεν είναι απαραίτητο το καθεστώς αυτό. Για 70 εκατομμύρια μιλάμε.Δεν είναι λεφτά αυτά.Το κάνουν για να ξεγελάσουν τον κόσμο.Αντί να στηρίξουν τους παραγωγούς τους ξενοδόχους αυτοί επιβάλουν φορολογία. Εμείς δεν μιλάμε για φορολογία αλλά για τη παραγωγή του πλούτου».
skyrodos.gr

Shares