Τετάρτη , 20 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ύμνοι από την Κίνα για τα ρωσικά Su-57: «Χρησιμοποιεί τεχνολογίες μαχητικού 6ης γενιάς»…

Κινέζος ειδικός εγκωμιάζει τις δυνατότητες του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους πέμπτης γενιάς Su-57, λέγοντας πως στην ουσία είναι έκτης γενιάς.

Εγκωμιαστικά σχόλια για το ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-57 εξέφρασε Κινέζος ειδικός μιλώντας στο μέσο Sohu, σημειώνοντας πως η Ρωσία έχει σημειώσει «σημαντική πρόοδο», καθώς το Su-57 που ανήκει στην πέμπτη γενιά αεροσκαφών, διαθέτει ικανότητες αεροσκαφών έκτης γενιάς.

Νωρίτερα τον Μάιο, το νέο ρωσικό αεροσκάφος, το οποίο έχει τη δυνατότητα καταστροφής όλων των τύπων στόχων, σε αέρα, έδαφος και θάλασσα, πέρασε με επιτυχία όλες τις δοκιμές.

Ο Κινέζος ειδικός υπογράμμισε την πιθανότητα για εφαρμογή μη επανδρωμένης πτήσης και δυνατοτήτων μάχης με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης. Η τεχνολογία που έχει εφαρμοστεί στο Su-57, του επιτρέπει να μεταφέρει το μέγιστο φορτίο, με τον μόνο περιορισμό να έρχεται από τις φυσικές δυνατότητες του πιλότου.

«Ακόμα ένα αεροσκάφος πέμπτης γενιάς έκανε σημαντική πρόοδο, καθώς το ρωσικό Su-57 δοκιμάστηκε για πρώτη φορά. Μη επανδρωμένη πτήση επέτρεψε στο αεροσκάφος να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αεροσκαφών έκτης γενιάς και ο ρωσικός στρατός διέταξε την άμεση παραγωγή του» δήλωσε σε άρθρο ο ειδικός.

Οι δοκιμές του Su-57 ολοκληρώθηκαν νωρίτερα τον Μάιο, με το αεροσκάφος να αποδίδει με επιτυχία και να διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις.

Τα αεροσκάφη, ικανά να καταστρέφουν όλους τους τύπους στόχων, είχαν παραγγελθεί από το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας το 2019.

Πηγή: Sputnik

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares