Σάββατο , 1 Απριλίου 2023

Υιός Νόρας Βαλσάμη: «Έχουμε χάσει ένα μέρος από το σπίτι στη Ραφήνα»

Για τον θάνατο του πατέρα του Ερρίκου Ανδρέου μιλά για πρώτη φορά ο γιος της ηθοποιού Νόρας Βαλσάμη και αναφέρεται στις οικονομικές δυσκολίες που βιώνει η οικογένεια. Παλεύουν να σώσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα και ένα μέρος ήδη έχει χαθεί.

Όπως τονίζει ο Ερικ Αντρέου, γιος της Νόρας Βαλσάμη τα πράγματα για την οικογένειά του είναι εξαιρετικά δύσκολα… «Είμαστε σε τραγική κατάσταση. Τι να λέμε είναι φτωχά τα λόγια, πλέον, δηλαδή τα συναισθήματα υπερέχουνε. Μας λείπει ο μπαμπάς. Η μαμά έχει κενό, έχουμε κενό μεγάλο κενό, το οποίο θα αργήσουμε να το συνειδητοποιήσουμε και αυτό. Αυτό απλά είμαστε σε δύσκολη θέση», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive.

Ο Έρικ Ανδρέου αναφέρθηκε και στην επιβαρυμένη υγεία της μητέρας του. «Δεν είναι καλά και θέλει πολύ προσοχή, γιατί έχει στεναχωρηθεί και έχει επιβαρυνθεί με πολλά πράγματα».

Ο μονάκριβος γιος της ηθοποιού εργάζεται ως dj εδώ και πολλά χρόνια. Παλεύει σήμερα ολομόναχος να στηρίξει τη μητέρα του και λόγω οικονομικών δυσχερειών έχουν επιλέξει τη Σύρο για να μείνουν. «Παλεύουμε μόνοι μας, έχουμε κάνει και εμείς τα δικά μας τα λάθη» δήλωσε ο Έρικ Ανδρέου.

Από το 2018 έχει γίνει γνωστό ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα λόγω χρεών στις τράπεζες και ότι κινδύνευαν να χάσουν το σπίτι τους στη Ραφήνα. Όπως τόνισε ο Έρικ Ανδρέου, ήρθαν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους: «αναγκαστήκαμε μετά το θάνατο της γιαγιάς μου να μεταφερθούμε σε ένα πολύ μικρό εξοχικό, σπίτι εκεί στη Ραφήνα εκεί που είναι και η πρώτη μας κατοικία τώρα και άλλαξε η ζωή μας, γιατί απομακρυνθήκαμε από φίλους, από συγγενείς, από διάφορα. Έχουμε χάσει ένα μέρος του σπιτιού που ακόμα είναι ανοιχτό, όλα είναι ανοιχτά ακόμα. Στεναχωριέται και άμα στεναχωρηθεί η μητέρα μου είναι σαν να έχει στεναχωρηθεί και ο Θεός για μένα».

 

newsIT.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares