Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

“Ύαινες” και χριστιανοφοβικοί βρήκαν ευκαιρία να πολεμήσουν το Χριστιανισμό, ενώ αφήνουν ανοιχτά τα τζαμιά- Επίθεση του Κ.Βελόπουλου…

Λάβρος εναντίον όσων “πολεμούν” το Χριστιανισμό με αφορμή τον κορωνοϊό, ήταν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σε συνέντευξή του στον FOCUS FM.Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών και του Στέφανου Δαμιανίδη, απηύθυνε έκκληση για σοβαρότητα από τον κόσμο, μίλησε όμως για “Χριστιανοφοβικούς” και “Ύαινες”, που βρήκαν την ευκαιρία να πολεμήσουν το Χριστιανισμό. “Υπάρχουν 150 παράνομα τζαμιά στην Αθήνα και 150 στη Θράκη, όπου συνωστίζονται. Γιατί δε μιλάνε για αυτά; Γιατί μιλάνε μόνο για τις ελληνικές ορθόδοξες εκκλησίες; Ο κορωνοϊός κυκλοφορεί μόνο στις εκκλησίες και όχι στα τζαμιά;”, αναρωτήθηκε οργισμένος ο κ.Βελόπουλος.

Τόνισε μάλιστα, ότι ενώ επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα, “οι παράνομοι μετανάστες στη Χίο κυκλοφορούν χωρίς έλεγχο. Στη Λέσβο 1000 άτομα από ΜΚΟ, με μπαλτάδες και στυλιάρια έκαναν πορεία τρομοκρατώντας Έλληνες , ενώ η πολιτεία συλλαμβάνει όποιον ανοίγει τα μαγαζιά του και καλά κάνει”, συμπλήρωσε.

Προσπάθεια αποπροσανατολισμού

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, μίλησε για “προσπάθεια αποπροσανατολισμού” από την κυβέρνηση και ΜΜΕ λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι “όλη αυτή η ιστορία είναι αποπροσανατολισμός για να μεταφερθούν εν κρυπτώ λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα”. “Μας θέλουν κλεισμένους στα σπίτια για να μεταφέρουν 10.000 άτομα στην ενδοχώρα. 190 ήρθαν στο λιμάνι στη Τζια!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αν υπήρχε πραγματική κυβέρνηση, θα έκλειναν όλα για 15 ημέρες

Αναφερόμενος στα μέτρα, που θα λάμβανε ο ίδιος για τον κορωνοϊό, τόνισε, ότι “Θα απαγόρευα κάθε κίνηση. Να κυκλοφορούν ταξί, περιπολικά, ασθενοφόρα, αλλά να ισχύει καραντίνα. Μέχρι το απόγευμα να ψωνίζεις στα σούπερ μάρκετ. Αν είχαμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή θα βοηθούσε πολύ. Σταμάτησαν τα τρένα, γιατί δε σταματούν και τα διόδια;”, αναρωτήθηκε μεταξύ άλλων ο κ.Βελόπουλος και συμπλήρωσε, ότι “αν υπήρχε πραγματική κυβέρνηση, θα έκλειναν για 15 μέρες όλα”, αλλά οι ελεύθεροι επαγγελματίες δε θα πλήρωναν τίποτα. “Θέλει σοβαρότητα και συγκρότηση ως κράτος”, πρόσθεσε.

“Πόλεμος” κατά της Ελληνικής Λύσης

Χαρακτήρισε “Γελοίο έως γραφικό και βλακώδες” το να γίνονται τηλεδιασκέψεις του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς, ενώ για την επίθεση, που δέχθηκε για τη διαφήμιση άπαξ αντισηπτικού προϊόντος, υπογράμμισε, ότι “μόλις είδαν στο 6,1% την Ελληνική Λύση, έψαξαν να βρουν ψευδή στοιχεία για να πολεμήσουν ένα κόμμα, που είναι ενάντια στο σύστημα. Όταν προκάλεσα βουλευτές άλλων κομμάτων να πάρουν θέση, δεν πήραν. Όλοι συμφώνησαν, ότι έχω δίκιο, αλλά κανείς δεν βγήκε να το πει δημόσια”, τόνισε, αφήνοντας παράλληλα αιχμές, ότι ο κ.Λουράντος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, που υπέβαλλε τη μήνυση στον Άρειο Πάγο, έχει “εκκρεμότητες” και διατηρεί σχέσεις με τη ΝΔ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ.Κ.Βελόπουλου στον FOCUS FM

 

Shares