Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

Υδρογονάνθρακες: Κορυφαίοι καθηγητές παραδέχονται: “Μόνο ο κ. Βελόπουλος ενδιαφέρεται πραγματικά” (video)

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ “ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ” ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

“Μπορείς να κοροϊδέψεις λίγους για πολύ και πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για πάντα”!

Αυτή είναι η γνωστή ρήση που ταιριάζει γάντι στις πολιτικές-διάττοντες αστέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η οποία έχει κάνει “διατριβή” στον πολιτικό ταρτουφισμό.

Γιατί πως αλλιώς να εκλάβει κανείς το γεγονός της επαμφοτερίζουσας στάσης -κοινώς της κωλοτούμπας- του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ζήτημα των υδρογονανθράκων!!!

Μέσα σε σύντομο διάστημα το Μαξίμου άλλαξε άρδην το αφήγημα περί μη εξόρυξης ορυκτού πλούτου “γιατί το Αιγαίο θα γίνονταν Κόλπος του Μεξικού” και αμέσως όρισε έρευνες για κοιτάσματα!!

Βεβαίως ούτε λόγος για ΑΟΖ και επέκταση 12 μιλίων, καθώς ακόμα και η πρόσφατη ενέργεια της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όλως τυχαίως έρχεται εν μέσω “ποταμού” σκανδάλων, με τις συμπληγάδες των υποκλοπών να δημιουργού ασφυκτικό κλίμα στο Μαξίμου, το οποίο ξαφνικά θυμήθηκε πως πρέπει να κάνει έρευνες!!

ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΦΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!!

ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟ-ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ!!!

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΤΌΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!

ΙΔΟΥ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares