Τρίτη , 24 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

“ΞΥΠΝΗΣΑΝ” τα συστημικά ΜΜΕ και ψάχνουν λαθρέμπορους! Πρωτοσέλιδο εφημερίδας & ειδησεογραφική εκπομπή δικαιώνουν Ελληνική Λύση και Βελόπουλο…(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

"ΞΥΠΝΗΣΑΝ" τα συστημικά ΜΜΕ και ψάχνουν λαθρέμπορους! Πρωτοσέλιδο εφημερίδας & ειδησεογραφική εκπομπή δικαιώνουν Ελληνική Λύση και Βελόπουλο...(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Με χρονοκαθυστέρηση λειτουργεί η Κυβέρνηση και τα ΜΜΕ…

Με χρονοκαθυστέρηση φαίνεται να λειτουργούν Κυβέρνηση και τα συστημικά-θετικά διακείμενα προς αυτήν, ΜΜΕ για το περιώνυμο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης…

Η Ελληνική Λύση ωστόσο ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ήδη από την είσοδο της στη Βουλή των Ελλήνων δια στόματος του προέδρου της Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ μάλιστα έχει κατατεθεί και επίσημη μελέτη για την μεταφορά τους σε ακατοίκητα νησιά…

Θυμίζουμε:

«Εμείς λοιπόν, ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έχουμε καταθέσει προτάσεις. 12 άνθρωποι από το κόμμα μας, επιστήμονες, ετοίμασαν μια προμελέτη, για να πάμε τους λαθρομετανάστες σε ακατοίκητα νησιά και όχι στην ηπειρωτική Ελλάδα. Την καταθέτω στα πρακτικά. Στόχος είναι αυτοί οι άνθρωποι να φύγουν. Υπάρχουν χώροι για να τους πάμε. Πρέπει να αποφορτιστούν οι Έλληνες. Και βέβαια πρέπει οι λαθρομετανάστες από εκεί να φεύγουν. Όχι να μένουν για πάντα.»

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Τώρα όμως,τα πράγματα άλλαξαν ίσως επειδή οι εξελίξεις και η… αλήθεια προλαβαίνουν τις αναιμικές πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία συναντά το πρόβλημα συνεχώς μπροστά της και αδυνατεί να το διαχειριστεί εξαιτίας της έλλειψης προγράμματος και συνέπειας που δυστυχώς διαθέτει σε μεγάλο βαθμό…

Πλέον το πρόβλημα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς η πολυπολιτισμικότητα αποτελεί μία ζώσα πραγματικότητα για την Ελληνική κοινωνία.Απόρροια του πολυπολιτισμικού χαρακτήρα που ήθελαν να προσδώσουν στην Ελλάδα είναι και οι ευαίσθητες ενέργειες στις οποίες επιδίδονται οι λαθραία εισαχθέντες στην χώρα και μεταφράζονται από βιαιοπραγίες, κλοπές και εμπρησμούς μέχρι βιασμούς και λεηλασίες εκκλησιών.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα» το οποίο κάνουν λόγο για λαθρεμπόρους και κατασκόπους.

…Και επειδή ιδιαίτερος ντόρος έχει γίνει γύρω από τη λέξη λαθραίος, ας λύσουν και σε εμάς την απορία:

Αν είναι λαθρέμπορος τι ακριβώς μεταφέρει;

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας

"ΞΥΠΝΗΣΑΝ" τα συστημικά ΜΜΕ και ψάχνουν λαθρέμπορους! Πρωτοσέλιδο εφημερίδας & ειδησεογραφική εκπομπή δικαιώνουν Ελληνική Λύση και Βελόπουλο...(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

H ΜΕΛΕΤΗ-ΒΟΜΒΑ του Κ.Βελόπουλου και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ- Έτσι τελειώνουμε με το λαθρομεταναστευτικό….

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares