Τετάρτη , 30 Νοεμβρίου 2022
Τελευταία Νέα

Xωρίς ρεύμα η Μολδαβία

kherson_water

Ξεκίνησαν οι διακοπές ρεύματος σε αρκετες περιοχές, οι οποίες ενδέχεται να επεκταθούν σε όλη τη χώρα – Εκτός λειτουργίας «εξαγωγική» γραμμή που εισάγει ρεύμα από τη Ρουμανία


Στην Μολδαβία άρχισαν να σημειώνονται διακοπές στην ηλεκτροδότηση μετά τις μαζικές πυραυλικές επιθέσεις που πραγματοποίησε η Ρωσία σε πόλεις της Ουκρανίας, μεταδίδουν οι ιστότοποι Agora, TCV Pridnestrovye και Sputnik Moldova.

Σύμφωνα με πληροφορίες των εν λόγω μέσων ενημέρωσης, τέθηκε εκτός λειτουργίας η «εξαγωγική» γραμμή Βουκανέστι –Ισάτσκ, μέσω της οποίας η Μολδαβία εισάγει ηλεκτρική ενέργεια από την Ρουμανία.

Σύμφωνα με τις αναφορές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σημειώθηκαν στις πόλεις Καχούλ, Σορόκα, Ουνγκένι, Γιέντινετ, Καντεμίρ, Αννένι Νόι, Ρεζίνα και σε μερικές περιοχές της πρωτεύουσας Κισινάου.

Οι δημοσιογράφοι επισημαίνουν ότι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος και πτώση της τάσης ενδέχεται να υπάρξουν σε όλη την χώρα. Ταυτόχρονα οι κάτοικοι καλούνται να κλείσουν τις ηλεκτρικές συσκευές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares