Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

Οι selfies του «βιαστή του Κάβου» στους δρόμους της Κέρκυρας – Ξεσπάνε τα θύματά του καθώς αφέθηκε ελεύθερος…

Αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου.

Ελεύθερος κυκλοφορεί εδώ και λίγες εβδομάδες ο «βιαστής του Κάβου», προκαλώντας σάλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, σε μία από τις φωτογραφίες, το «τέρας του Κάβου», όπως τον είχαν αποκαλέσει τα ξένα μέσα, ποζάρει σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Κάβου. Στο πεζοδρόμιο πίσω του φαίνονται δυο νεαρά κορίτσια. Σε μια άλλη ποζάρει πίσω από ένα μπαρ.

Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν κοντά στα σημεία όπου είχε παρασύρει και βιάσει Βρετανίδες τουρίστριες αφού τις είχε απειλήσει με μαχαίρι.

«Νιώθω αηδιασμένη»

«Θέλω να μάθω γιατί είναι έξω. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει. Όταν άκουσα ότι είναι έξω σοκαρίστηκα. Ξέσπασα σε κλάματα, ένιωσα να ανακατεύεται το στομάχι μου. Νιώθω αηδιασμένη», δήλωσε η Κέιλυ Μόργκαν, ένα από τα θύματά του βιαστή, στα βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η ίδια πρόσθεσε: «Είχε βιάσει μία από τις πελάτισσές μου λίγες μέρες πριν από εμένα και εκείνη μου είχε περιγράψει τα τατουάζ του. Με το που είδα αυτά τα τατουάζ ήξερα τι θα μου συνέβαινε».

Αυτός είναι ο βιαστής της Κέρκυρας
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα Sun, «ένας κατά συρροήν βιαστής με το παρατσούκλι “Το τέρας του Κάβου”, που του αποδόθηκε αφότου βίαζε κορίτσια από τη Μεγάλη Βρετανία στην Κέρκυρα, αφέθηκε ελεύθερος 43 χρόνια νωρίτερα».

Και συνεχίζει: «Ο Δ.Α εντοπίστηκε σε ένα μπαρ, παρά το γεγονός ότι το 2012 καταδικάστηκε σε φυλάκιση 52 ετών -που θεωρείται η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ στην Ελλάδα για υποθέσεις βιασμού. Αλλά αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα για τα εγκλήματά του, ο Ασπιώτης αφέθηκε σιωπηρά ελεύθερος έχοντας κάνει 9 χρόνια φυλακή».

Η Sun παρουσιάζει και δηλώσεις του Ασπιώτη στην εφημερίδα Sunday Express. «Έχω γνωρίσει μία κοπέλα και σκέφτομαι μόνο αυτήν τώρα. Δεν μου επιτρέπεται να φύγω από την Κέρκυρα, αλλά με άφησαν να την επισκεφτώ στους Παξούς. Ζητώ συγγνώμη για ό,τι έκανα. Για να μην ξανασυμβεί, θα έκανα τα πάντα». Συμπληρώνει επίσης ότι «το μυαλό του είναι καθαρό», αφού έχει σταματήσει την χρήση σκληρών ναρκωτικών.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο δημοσιογράφος του Corfu TV News, Διονύσης Μάμαλος, ο 47χρονος «διασκεδάζει στην περιοχή του Κάβου που είναι μια τουριστική περιοχή.

Εκεί οι ιδιοκτήτες και οι καταστηματάρχες τον κερνούν ποτά και περνάει έτσι τις ώρες του με τη σύντροφό του. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχει δουλειά και πιστεύω ότι εάν συνεχίσει έτσι θα προβεί πάλι σε έκνομες πράξεις».

«Τους δύο τους έκανα, τον τρίτο όμως δεν τον έκανα»
O 47χρονος είχε καταδικαστεί σε 52 χρόνια κάθειρξη. Τη μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί σε βιαστή. Όμως, κάνοντας χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου κατάφερε να αποφυλακιστεί. Μάλιστα, ο ίδιος σε παλιότερη συνέντευξη είχε παραδεχθεί τους βιασμούς.

«Τους δύο τους έκανα, τον τρίτο όμως δεν τον έκανα. Με κατηγορήσανε όμως για τρεις και μου έδωσαν 48 χρόνια φυλακή. Έβγαλα τα 15 και βγήκα με το Νόμο του Παρασκευόπουλου» είχε πει.

Πηγή: Corfu TV και το Star.TV

Shares