Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ξέσπασμα ψυχής – Τα είπε όλα: «Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ.Μητσοτάκης είναι άφαντος. Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι»!

Ένας νέος άνθρωπος, που είδε τους κόπους μιας ζωής της οικογένειάς του να χάνονται στη φωτιά που κατακαίει τους πρόποδες της Πάρνηθας, ξέσπασε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και μέσα σε δύο λεπτά κατάφερε να πει αυτά που θα ήθελαν να έχουν πει κι άλλοι πολλοί.

 

Στο σχετικό βίντεο, ένα νέο παλικάρι, ο Αβραάμ Σάββας, κάνει κατάθεση ψυχής, περιγράφει την απόγνωσή του και «στολίζει» καταλλήλως τον Πρωθυπουργό και την ανεπαρκή έως και ανύπαρκτη Πολιτεία.

«Όλη η Ελλάδα καίγεται και ο κ.Μητσοτάκης είναι άφαντος. Κάθεται και πίνει καφέ με τον Ζελένσκι … Που είναι τα έργα που θα έκανε; Η Πολιτεία ποια είναι; Αυτή που στην Αγία Παρασκευή τρεις ώρες δεν είχαν νερό; Αυτή που έδιωχνε τους Πυροσβέστες και οι άνθρωποι σβήναν τα σπίτια τους με τους κουβάδες; Αυτή είναι η Πολιτεία; Που παίρνει ένα παιδί 22-23 χρονών, έναν Πυροσβέστη, τον πετάνε μέσα στη φλόγα χωρίς εκπαίδευση χωρίς τίποτα και του λένε σβήνε; Αυτό το σπίτι που το έχτιζα εγώ με τον αδελφό μου και τον πατέρα μου με τα χέρια, ποιος θα το ξαναχτίσει; Ο πατέρας μου που είναι 70 χρονών; Ή εγώ που πάω να κάνω μια οικογένεια; … Εγώ από αυτή τη χώρα θα φύγω και άμα γίνει πόλεμος θα βάλω τον Μητσοτάκη να πολεμάει και θα του πω μετά να σου δώσω κι εγώ 30 ευρώ να πας να πολεμήσεις … Γιατί αυτή είναι η χώρα σας…».

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares