Κυριακή , 4 Δεκεμβρίου 2022

Απίστευτο – O ΣΚΑΙ διαφημίζει ναό της λεγόμενης “Πανθρησκείας” – Βίντεο

Το κανάλι του ΣΚΑΙ στην πασίγνωστή εκπομπή του Ευτύχη Μπλέτσα, “Happy Treaveler”, δεν άφησε στιγμή χαμένη με σκοπό να διαφημίσει τους μεταμοντέρνους ναούς, που στεγάζονται πάνω σε λόφους του Παναμάς (Κεντρική Αμερική).

Σε επεισόδιο του “Happy Traveler” ο πολυταξιδεμένος Ευτύχης Μπλέτσας, παρουσίασε στις Ελληνικές τηλεοράσεις τον Παναμά και τους τουριστικούς του προορισμούς και τα θεάματα, από την Κεντρική Αμερική.

Ωστόσο, κάτι “ξίνισε” το μάτι του μέσου Έλληνα τηλεθεατή, όταν ο κ. Μπλέτσας πέρασε από κάτι ναούς, κτισμένους πάνω σε λόφους και έχοντας ασυνήθιστο αρχιτεκτονικό ρυθμό. Ο ίδιος δήλωσε ότι ομομάζονται ναοί “Μπαχάι” και επιδιώκουν στο να ενώσουν όλες τις θρησκείες του κόσμου… κάτι που δίνει πρόσφορο έδαφος και δικαιώνει τους λεγόμενους “συνωμοσιολόγους”, οι οποίοι ήταν πρώτοι που έθιξαν αυτό το ζήτημα με έντονη ανησυχία.

Ο ΣΚΑΙ δεν έχασε την ευκαιρία να τους προβάλει, κάτι μάλιστα που προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

Σε καμιά περίπτωση δεν θεωρούμε ότι ο κ. Μπλέτσας το έκανε με κακιά πρόθεση, καθώς η δουλειά του ως ταξιδιώτης και βλόγκερ, είναι να παρουσιάζει τους (τουριστικούς) ελκυστικούς προορισμούς των χωρών του κόσμου.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares