Τρίτη , 19 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Ξεκίνησε ο ΠΟΛΕΜΟΣ και η ΛΑΣΠΗ κατά της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ! Οι ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ εδώ…

Η ηλεκτρονική έκδοση της Καθημερινής συνηθίζει εδώ και πολύ καιρό να μεταφράζει πολλές ειδήσεις από τα ελληνικά στα αγγλικά, καθώς διαθέτει ειδική αγγλική έκδοση.

Όμως φαίνεται ότι η σελίδα δεν κάνει απλώς μετάφραση των ειδήσεων, αλλά λόγω της επισκεψιμότητος από τις Ηνωμένες Πολιτείες φροντίζει να μεταφέρει τις ειδήσεις αναλόγως.

Αυτό, φυσικά, δεν το γράφουμε τυχαία. Έπεσε στην αντίληψή μας ένα άρθρο της Καθημερινής για τον Κυριάκο Βελόπουλο με αφορμή τη συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του News247 fm 88,6.

Στην ελληνική έκδοση χαρακτηρίζει τον Κ. Βελόπουλο με τους γνωστούς χαρακτηρισμούς που επιλέγει το σύστημα περί “ακραίων απόψεων” και “τηλεπωλητή”.

Δείτε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα(ΕΔΩ):

Όμως στην αγγλική έκδοση βλέπουμε κάτι διαφορετικό. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ χαρακτηρίζεται εθνικιστικό κόμμα και φιλο-ρωσικό. Φυσικά η επιλογή δεν είναι τυχαία, αφού απευθύνεται προς το (ελληνο-)αμερικανικό κοινό προς το οποίο στοχεύει να δημιουργήσει αρνητική εικόνα.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι και η αμερικανική πρεσβεία και ο ίδιος ο Πάιατ είναι ενοχλημένοι από τις αποκαλύψεις που κάνει συνεχώς ο Κ. Βελόπουλος και είναι λογικό να θέλει πόλεμο εναντίον του.

Και τί άλλο θα επιλεγόταν από την κλασική λάσπη περί φιλορωσικού κόμματος. Η ίδια λάσπη που έριξαν κατά του Σαλβίνι, κατά του Ορμπάν και φυσικά κατά του Τραμπ.

Για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω (ΕΔΩ) το δημοσίευμα και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares