Κυριακή , 9 Μάϊος 2021
Τελευταία Νέα

Ξεφτίλισε τα κόμματα ο Βελόπουλος: Πώς να σας πιστέψει ο πολίτης όταν χθες είχατε 50.000 «κινητές βόμβες» Κορωνοϊού στο δρόμο…

Παρέμβαση από το βήμα της Βουλής έκανε  ο πρόεδρος της Ελληνικής λύσης Κ.Βελόπουλος αναφερόμενος σε λαθρομεταναστευτικό,για την λάθος πολιτική της ΝΔ με την ιθαγένεια,Κύπρο και τον τρίτο Αττίλα στα Βαρώσια

Δείτε την ομιλία του Κ.Βελόπουλου:

Ζωντανά η ομιλία του Κ.Βελόπουλου στην Βουλή….

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Μόνο ο Βελόπουλος μίλησε για τον αστυνομικό που ξεψύχησε…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ : Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Τροποποίηση Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας, νέο πλαίσιο επιλογής διοικήσεων στον δημόσιο τομέα, ρύθμιση οργανωτικών θεμάτων της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας και της Γενικής Γραμματείας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημόσιου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών, ρυθμίσεις για την αναπτυξιακή προοπτική και την εύρυθμη λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Θα ξεκινήσω διαφορετικά σήμερα. Σήμερα πέθανε ένας 25χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, ο Αντώνης Νίκου και κανείς από εσάς δεν είπε τίποτα. Ξεχνάτε την πατρίδα κύριοι. Και έχει σημασία να αποτείσουμε φόρο τιμής σε καθέναν ο οποίος προστατεύει την πατρίδα και εμάς για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδυα.

Πάμε και στο ν/σ για την ιθαγένεια και την υπηκοότητα. Έχετε την τάση να βαφτίζετε το κρέας ψάρι. Είναι άλλο η ιθαγένεια και άλλο η πολιτογράφηση. Δίνετε υπόσταση σε κάτι που δεν υπάρχει. Το γένος δεν είναι νομικίστικο. Μιλάμε για το γένος, τη γενιά, τη ρίζα. Δεν νομίζω ότι ο παππούς του κ. Θεοδωρικάκου φανταζόταν ότι μετά από 50, 60 χρόνια το γένος των Ελλήνων θα μεταβιβαζόταν σε Πακιστανούς ή Σομαλούς. Το γένος είναι «γενέσθαι», γίγνομαι. Η γέννα. Η γέννηση. Πώς ένας Σουδανός είναι δυνατόν να έχει γένος Ελληνικό; Αντιλαμβάνομαι ότι ο πρωθυπουργός έχει θέμα με την αυτοχθονία, την οποία πολεμάει γιατί είναι αντινατιβιστής, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο παππούς μου ο Κυριάκος θα φανταζόταν ότι αν ο εγγονός του πολιτευόταν θα έδινε το ελληνικό γένος σε έναν ξένο. Η υπηκοότητα είναι ιδιότητα του πολίτη ενός κράτους. Είναι νομικός ο όρος. Η υπηκοότητα χορηγείται με τους νόμους των ανθρώπων, το γένος όμως δεν χορηγείται με νόμους. Υπάρχει μία σύγχυση εννοιών. Νομοθετείτε χωρίς να σκέφτεστε. Και ο πολιτικός πρέπει να προβλέπει και όχι να καταστέλλει εξελίξεις. Με την λογική σας, δηλαδή, σε λίγα χρόνια θα έχουμε και μουσουλμανικό κόμμα στην Ελλάδα. Κάνετε εγκλήματα και αυτά τα εγκλήματα μας βάζουν σε κινδύνους. Λέτε ότι προϋπόθεση για την απόδοση της ιθαγένειας είναι να μην αποτελεί το άτομο κίνδυνο για την δημόσια τάξη και ασφάλεια. Μα πώς γνωρίζετε αν αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, όταν οι ίδιοι καταστρέφουν και πετούν τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα. Πώς ξέρετε ότι δεν είναι επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια ο Χασάν Οσμάν Οσλάν, που έχει 6 ονόματα, 7 επίθετα, 7 χώρες προέλευσης, εχω εδώ τα στοιχεία και τα καταθέτω στα πρακτικά. Πώς ξέρετε ποιος είναι και αν λέει την αλήθεια;

Επίσης, δεν καταλαβαίνω πώς εσείς της Αριστεράς δέχεστε να ζουν άνθρωποι σε συνθήκες Μόριας; Εμείς όταν μιλάμε για ακατοίκητα νησιά, εννοούμε να δημιουργηθούν ανθρώπινες δομές, με στέγη, θέρμανση, ύδρευση, να δούμε ποιοι είναι νόμιμοι και να απελαθούν οι άλλοι. Να μην δημιουργούνται προβλήματα στις τοπικές κοινωνίες, από τις αντιπαλότητες μεταξύ των λαθρομεταναστών. Το γνωρίζετε ότι υπάρχουν μεγάλες αντιπαλότητες μεταξύ Πακιστανών και Αφγανών. Και οι μεγαλύτεροι φασίστες είναι αυτοί που επιβάλλουν τις κλειτοριδεκτομές, επιβάλλουν στις γυναίκες να φορούν μπούργκα, κλειδώνουν τις γυναίκες και παντρεύονται 6.

Στην Αγγλία, κύριοι, νομοθετούν αυτό που σας φωνάζουμε εδώ και καιρό. Νομοθετούν την μεταφορά τους σε ακατοίκητα νησιά και μαλώνουν, έχουν πρόβλημα, γιατί είναι μακριά από την Αγγλία, είναι 4.600 μίλια μακριά και είναι κοστοβόρα διαδικασία γι’ αυτούς, γιατί δεν μπορούν να τους μεταφέρουν εύκολα. Όσοι, δε, επιχειρούν να πάνε παράνομα στην χώρα από τη θάλασσα θα μεταφέρονται σε κλειστά κέντρα, που βρίσκονται σε θαλάσσιες πλατφόρμες πετρελαίου οι οποίες δεν χρησιμοποιούνται πλέον. Στην Δανία, υπάρχει ένα ακατοίκητο νησί και εκεί μεταφέρονται όλοι οι λαθρομετανάστες, ελέγχονται υγειονομικώς και νομικώς και κατόπιν τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα. Εσείς τώρα τους πάτε στο Πεντάγωνο, στο Τυμπάκι, στην Αγχίαλο που υπάρχει πτέρυγα μάχης. Είναι δυνατόν; Δεν λέω ότι είναι όλοι κακοί, αλλά ότι δεν τους ξέρουμε! Στην Γερμανία, για να πολιτογραφηθεί κάποιος Γερμανός περνά από εξετάσεις. Και είναι δύσκολες. Δίνουν εξετάσεις 100 άτομα και κόβονται οι 60 από αυτούς. Εσείς μοιράζετε ιθαγένειες και στο τέλος θα μετατρέψετε την Ελλάδα σε Ελλαδιστάν. Δίνετε την ιθαγένεια ανεξέλεγκτα σε οποιονδήποτε και αυτό θα επιφέρει αλλοίωση του εκλογικού σώματος, του πληθυσμού και της υπόστασης του έθνους. Ενός έθνους που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Πάμε στην Κύπρο, την οποία αφήσατε μόνη της. Σήμερα στην Κύπρο έχουμε ένα 3ο Αττίλα. Και ο πρωθυπουργός άρχισε τα ευχολόγια και μας λέει ότι αυτό που κάνουν οι Τούρκοι είναι παραβίαση των αποφάσεων του ΟΗΕ. Μα από το 1974 οι Τούρκοι αυτό ακριβώς κάνουν! Και ο δικός μας πρωθυπουργός ελπίζει ακόμα στον ΟΗΕ! Αυτό που κάνει η Τουρκία στα Βαρώσια δείχνει ότι δεν τιμά την υπογραφή της, δεν σέβεται κανένα διεθνές δίκαιο. Πώς είναι δυνατόν να πηγαίνετε σε διάλογο με αυτή τη χώρα; Σήμερα ο Υπουργός Εξωτερικών έδωσε τα χέρια με τον Τσαβούσογλου και πάμε, λέει, σε διάλογο. Ε λοιπόν για εμάς διάλογος με φασίστες, με ναζιστές, με σφαγείς πολιτών δεν πρόκειται να γίνει.

Σας ζητήσαμε να βγάλετε και ένα ψήφισμα για τους Αρμένιους και ακόμα περιμένουμε. Ένα ψήφισμα! Αυτοί όταν το Όρουτς Ρέϊς παραβίασε τα χωρικά μας ύδατα έβγαλαν ψήφισμα συμπαράστασης εσείς γιατί δεν το κάνετε; Τόσο πολύ φοβάστε μήπως σας τραβήξουν το αυτί η Γερμανία και οι ΗΠΑ που έχουν συμφέροντα και καλές σχέσεις με το Αζερμπαϊτζάν;

Σε ό,τι αφορά τους ναζιστές, θα σας πω ότι στο παρελθόν έχω δεχθεί ύβρεις και απειλές από ναζί γιατί έλεγα ότι ο ναζισμός δεν έχει καμμία σχέση με την Ελλάδα. Μαζί όμως με τους ναζί γιατί δεν τολμάτε να πείτε ποιους βόλεψαν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Αυτός ο ποινικός κώδικας που ψήφισαν βολεύει τους εκβιαστές, τους νονούς της νύχτας, τους ληστές, του εμπόρους ναρκωτικών, τους εμπόρους όπλων, τους σωματεμπόρους, τις τρομοκρατικές οργανώσεις κλπ. Πολλοί από αυτούς απαλλάχτηκαν με τις ευεργετικές διατάξεις που ψηφίστηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση. Ψάξτε να βρείτε ποιοι είναι αυτοί. Εγω πιστεύω ότι κάνετε μεγάλο λάθος. Γιατί ό,τι κάνατε δεν το κάνατε για την Χρυσή Αυγή, αλλά για να εξυπηρετηθούν κάποιοι φίλοι από τα παλιά. Γιατί από αυτή την ιστορία μπορεί να κυκλοφορούν ελεύθεροι κάποιοι ναζί αλλά τις διατάξεις εκμεταλλεύτηκαν και άλλοι. Και εσείς δεν λέτε την αλήθεια, το κρύβετε, για να μην μάθουν οι Έλληνες ότι όλοι αυτοί απαλλάχτηκαν με τη νέα νομοθεσία. Έκαναν λίγα χρόνια φυλακή και έφυγαν. Σας το ξαναλέω: ψάξτε να βρείτε ποιοι είναι οι έμποροι ναρκωτικών, οι λαθρέμποροι, οι έμποροι όπλων που βγήκαν και κυκλοφορούν ελεύθεροι και μην μένετε στην Χρυσή Αυγή για να μην ακούσουν οι πολίτες ποιους έχετε απαλλάξει.

Πάμε τώρα και σε κάποιους όψιμους δημοκράτες. Έχω εδώ δηλώσεις. Δεν θα εκθέσω ονόματα, αλλά θα πω τις δηλώσεις που έχουν ακουστεί από βουλευτές: Δ.Μ.: Πρόσωπο της χρονιάς ο Νϊκος Μιχαλολιάκος. Κ.Μ.: Ο Ρουπακιάς πρέπει να είναι ράκος. Τ.Μ.: Βεβαίως να συνεργαστούμε με την Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι απειλή για την Δημοκρατία. Π.Ψ.: ΝΔ και Χρυσή Αυγή είναι αδελφά κόμματα. Ν.Μ.: Εμένα η Χρυσή Αυγή μου φέρεται με το «σεις» και με το «σας». Μ.Π.: Μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να την δεχτούμε, να υποστηρίξει μία συντηρητική συμμαχία. Σε τελική ανάλυση ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή. -Και εμείς λέμε ότι ο εθνικός δεν είναι ντροπή είναι όμως ντροπή ο ναζισμός.- Είχαμε και από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ δήλωση. Α.Λ. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα αυθεντικό ακτιβιστικό κίνημα. Πορτοσάλτε! Ο οποίος παρουσίασε ρεπορτάζ μετά την δολοφονία του Φύσσα και έλεγε ότι ο Ρουπακιάς τον σκότωσε για το ποδόσφαιρο. Και είχε καλεσμένο στο στούντιο τον Κασιδιάρη. Φ.Κ.: Η Χρυσή Αυγή στην χειρότερη περίπτωση κάνει αντιποίηση αρχής. Ενίοτε πέφτει και καμμιά ψιλή. Ήτοι έργω εξύβριση και σωματικές βλάβες.

Αυτό το σύστημα κύριοι εξέθρεψε την Χρυσή Αυγή. Και σήμερα όλοι αυτοί είναι κήνσορες της δημοκρατίας. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχατε πάει στο Καστελόριζο και είχατε μαζί σας τον Κασιδιάρη. Υπάρχουν και φωτογραφίες. Η ανοχή δεν σημαίνει ότι είναι συνενοχή, αλλά το ανεχτήκατε το αυγό του φιδιού. Δεν το πολεμησατε από την αρχή, και το φίδι μεγάλωσε και άρχισε να παρεκτρέπεται και τότε καταλάβατε τι σημαίνει. Γιατί δεν αποφασίζεται στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων; Δηλαδή θα είναι αυτοί οι κύριοι στην φυλακή και θα μπορούν να κατεβαίνουν στις εκλογές; Και διαβάζω στο διαδίκτυο: Και ο Κοκοτρώνης πήγε στην φυλακή. Εκεί φτάσατε εσείς τον Έλληνα. Μα είναι δυνατόν να έχω συγγενή που δολοφονήθηκε από τους ναζί σε ηλικία μόλις 8 ετών και να πιστεύω πως είναι δυνατόν να υπάρχει ίχνος ναζιστικής ιδεολογίας στην χώρα μου; Δεν θα μιλήσω για το Δίστομο και άλλα μέρη όπου οι ναζί επιδόθηκαν σε σφαγές. Και καμμία κυβέρνηση δεν ζήτησε πολεμικές επανορθώσεις. Δεν τις κυνηγήσατε. Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να απαλλαγούμε από τους ναζιστές και τους φασίστες να τον βρείτε. Πρέπει να απαλλάξουμε τον Έλληνα από αυτό το σκοτάδι. Βρείτε ένα νόμο, μία ρύθμιση, βρείτε τον τρόπο. Αλλά να δώσουμε επιτέλους λύσεις πραγματικές. Όχι να τσακωνόμαστε ποιος έκανε το μεγαλύτερο καλό και ποιος έκανε το μικρότερο κακό.

Όταν όμως οι πολιτικοί λένε ψέμματα, όταν η ναζιστική πολιτική που ακολούθησε η ΝΔ με τα μνημόνια και την επιβολή άθλιων αντιλαϊκών μέτρων που στοχοποίησαν τον λαό και τον οδήγησαν στην δημοκρατία της ΒαΪμάρης μέσα από τη φτώχεια, είναι φυσικό ότι αυτοί μετά έβγαιναν και παρουσιάζονταν ως κήνσορες αντιμνημονιακοί στα κανάλια, χωρίς πρόγραμμα. Όμως και σήμερα συνεχίζεται η καταπιεστική μνημονιακή πολιτική που επιβάλλεται από την Γερμανία. Δεν υπάρχει τίποτα ελληνικό. Και τώρα ψάχνουμε να βρούμε αιτίες, αφού πρώτα ποδηγετήσαμε την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού.

Όμως χθες με τρόμο είδα αρχηγούς πολιτικών κομμάτων να συγκεντρώνονται έξω από τον Άρειο Πάγο. Και λέω με τρόμο γιατί αυτό σημαίνει ότι οι πολιτικοι και κυρίως οι αρχηγοί των κομμάτων δεν εμπιστεύτηκαν την δικαιοσύνη. Πείτε μου εσείς σε ποια ευνομούμενη χώρα βγαίνουν 40.000, 50.000 άνθρωποι εξω από δικαστήρια και φωνάζουν; Και ευτυχώς σας ράπισε η δικαιοσύνη με την ακριβοδίκαιη απόφασή της. Γιατί πήγατε να εκμεταλλευτείτε την ιστορία της χαροκαμένης μάνας του Παύλου Φύσσα για να ασκήσετε πολιτική. Αν βλέπατε 50.000 ανθρώπους μαζεμένους έξω από μία εκκλησία όμως θα δίνατε εντολή στην αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις. Όπως ακριβως απαγορεύσατε να γιορτάσουμε το Πάσχα και την Ανάσταση. Αλήθεια κορωναϊός δεν υπήρεχε εδώ; 50.000 άνθρωποι μαζεύτηκαν. Δεν ήταν αυτοί κινητές βόμβες; Δεν ήταν αμφισβητίες του κορωναϊού και της μάσκας; Καταλαβαίνετε τι λάθη κάνετε; Με την αντιφατική πολιτική σας οδηγείτε τον λαό στις ακρότητες.

Και βγαίνει ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και πετά καφέδες στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης! Είναι δυνατόν; Αυτός είναι φασίστας! Αλλά βέβαια αυτός έχει μία ιδιότυπη ασυλία. Οργανώνει διαδηλώσεις Πακιστανών έξω από την Βουλή και φωνάζει ότι θα κρεμάσει τον πρωθυπουργό και δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να παρέμβει! Και μιλάμε για το ίδιο άτομο που ήταν έξω από την ΜΑΡΦΙΝ όταν καίγονταν άνθρωποι. Όποτε γίνονται επεισόδια ο Κωνσταντίνου είναι εκεί και κανείς δεν τον πειράζει.

Και τώρα, με αυτό που κάνατε, οι ναζιστές θα σας πάνε στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και θα έχουν επιχείρημα. Θα πουν ότι παραβιάστηκε η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Τους δώσατε άλλοθι να πάνε στο δικαστήριο επειδή πήγατε έξω από το δικαστήριο. Και στο τέλος θα βρεθούμε και δαρμένοι από τους ναζιστές!

Για το μόνο που ικανοποιούμαι είναι γιατί δικαιώθηκε η μητέρα του Παύλου Φύσσα. Σταματήστε όμως να την εκμεταλλεύεστε. Όμως πρέπει να πω πως δεν είδα κανέναν από εσάς να δακρύζει για μία άλλη μάνα. Για την μάνα του Κατσίφα στην Βόρειο Ήπειρο. Κανείς δεν είπε τίποτα. Κανείς δεν στενοχωρέθηκε. Γιατί όταν αφαιρούν την ζωή ενός Έλληνα οι φασίστες Αλβανοί δεν πρέπει να κλαίμε. Διαφωνώ με αυτό. Και διαφωνώ γιατί δεν γίνεται να υπάρχει φιλανθρωπία αλά καρτ.

Και να ρωτήσω τον κ. Θεοδωρικάκο, γιατί να μην γίνουν παρελάσεις; Χθες μαζεύτηκαν στους δρόμους 50.000 άνθρωποι. Έπεσαν χημικά. Επί ΝΔ η αστυνομία θα πάρει νόμπελ χημικών! Γιατί λοιπόν να μην γίνουν παρελάσεις; Βάλτε τα μηχανοκίνητα να παρελάσουν. Τι φοβάστε; Μην κολλήσει το λέοπαρντ κορωναϊό στο τζιπ; Χθες καταστρατηγήσατε τα μέτρα με εντολή του πρωθυπουργό. Πήγε εκεί και ο διευθυντής της ΝΔ!

Και αναρωτιέμαι σε ποια σοβαρή χώρα ο πρωθυπουργός θα έβγαζε διάγγελμα για την Χρυσή Αυγή; Κάθε εβδομάδα ο πρωθυπουργός βγάζει και ένα διάγγελμα. Το έχει κάνει ψωμοτύρι. Βγήκε περιχαρής λες και τους δίκασε ο ίδιος. Η δικαιοσύνη δηλαδή δεν έκανε τίποτα;

Θα σας διαβάσω λοιπόν μία επιστολή που έλαβα από έναν ηλικιωμένο άνθρωπο 79-80 ετών. Λέει λοιπόν: «Κλειστήκαμε μέσα. Δεν πήγαμε στην Εκκλησία, δεν μεταλάβαμε, δεν ανάψαμε κερί, δεν πήγαμε στον τάφο των γονιών μας, δεν πήγαμε σε κηδείες συγγενών και φίλων. Κλείσαμε τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα μαγαζιά, τα εστιατόρια, τα περίπτερα, οι ελεύθεροι επαγγελματίες υπέστησαν τεράστιες ζημιές. Κλείσαμε ή κρατήσαμε αποστάσεις σε θέατρα, κινηματογράφους, ακυρώθηκαν παραστάσεις, συναυλίες, οι καλλιτέχνες υπέστησαν μεγάλη ζημιά από τα μέτρα. Ακυρώσαμε γάμους, βαπτίσεις, εκδηλώσεις, παρελάσεις, για να δούμε την εικόνα των πολιτικών αρχηγών έξω από τον Άρειο Πάγο». Υπάρχει κύριοι ανακολουθία λόγων και έργων. Ξέρετε τι είπε ο διευθυντής του Π.Ο.Υ στην Ευρώπη; Είπε ότι το 60% των πολιτών της ΕΕ κατέρρευσαν ψυχολογικά από το lockdown. Όταν σας φώναζα ότι θα δημιουργήσετε προβλήματα με αυτά που κάνετε, ανοίγετε και κλείνετε τα μαγαζιά και την οικονομία δεν με ακούγατε. Δεν γίνεται έτσι δουλειά. Υπάρχει επίσης το μέλος της Γερμανικής Διερευνητικής Επιτροπής για τον Κορωναϊό, Γερμανός είναι, έχω εδώ τα έγγραφα και τα καταθέτω στα πρακτικά, ο οποίος μιλά για «σκάνδαλο κορωναϊού».
Έγινε και μία κίνηση που με έκανε να χαμογελάσω. Παιδιά από τα Μουδανιά, τα οποία έχουν κάνει κατάληψη στο σχολείο τους, καταθέτοντας τα αιτήματά τους, ζητούν μεταξύ άλλων να κάνουν πρωινή προσευχή. Αυτό για εμένα είναι ευχάριστο. Το δυσάρεστο είναι ότι οι καθηγητές τους τα κορόϊδευαν. Οι καθηγητές! ΟΙ παιδαγωγοί! Αν όμως αύριο ένα Μουουλμανάκι θελήσει να στρώσει το χαλάκι του και να προσευχηθεί δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι με τους ορθόδοξους. Εγώ αν ήμουν υπουργός παιδείας θα απέλυα όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς. Γιατί αν κάποιος θέλει να προσευχηθεί είναι δικαίωμά του.

Κλείνοντας θα αναφερθώ στις ΜΚΟ. Ζήτησα από τον κ.Μηταράκη να μου πει πόσες ΜΚΟ έχουν εγγραφεί στο μητρώο που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση. Γιατί δεν μας λέτε πόσες έχουν εγγραφεί; Εδώ λοιπόν, και το καταθέτω στα πρακτικά, έχω τελικά το μητρώο των ΜΚΟ, όπου δεν υπάρχει καμμία εγγραφή ΜΚΟ. Η ΝΔ νομοθέτησε κάτι και μας είπαν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας ότι η κυβέρνηση ελέγχει τις ΜΚΟ και στο μητρώο δεν υπάρχει καμμία εγγραφή. Κλείστε τις! Γιατί αφού δεν εγγράφησαν είναι παράνομες! Αντί γι αυτό όμως, ο πρωθυπουργός έδωσε στην ΜΚΟ της κ. Λυμπεράκη 500.000 ευρώ, γιατί είναι και συγγενείς! Αντί να τις κλείνετε τους δίνετε και λεφτά! Λέτε συνεχώς ψέμματα στους Έλληνες. Δεν σας επιτρέπει η ΕΕ τις κλειστές δομές και επειδή παίρνετε λεφτά από αυτή την ιστορία τις έχετε όλες ανοικτές. Εμείς λέμε κάντε κλειστές δομές σε ακατοίκητα νησιά, κάντε δομές ανθρώπινες γιατί είναι άνθρωποι, ελέγξτε τους και όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις να φύγουν! Εσείς όμως, βάλατε τον εισαγγελέα στον Έβρο να καλέσει τους κατοίκους να καταθέσουν, επειδή βοήθησαν την εθνοφρουρά για να μην μπουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Ο εισαγγελέας ζητά στοιχεία από κάθε πολίτη της περιοχής, που ήταν στη γραμμή άμυνας της χώρας. Είναι δυνατόν; Για να μην αναφερθώ στον κτηνοτρόφο που τους εμπόδισε να εισβάλουν και τον βάλατε φυλακή 26 μήνες.

Θα κλείσω με την λίστα των στρατηγικών επενδύσεων που παρουσίασε ο Πέτσας. Τι έχει η λίστα αυτή; έχει σταθμούς φωτοβολταΪκών σε όλη την Ελλάδα και τουριστικά καταλύματα σε όλη την Ελλάδα. Είναι αυτά επενδύσεις; Είστε καλά; Επένδυση σημαίνει θέσεις εργασίας, όχι ένα μέρος με 80 ανεμόμυλους και έναν υπάλληλο από κάτω να τους φυλάει. Ο τουρισμός δεν είναι επένδυση. Αυτή είναι η πραγματική οικονομία; Πού είναι ο πρωτογενής τομέας; Να παράξουμε προϊόντα, να τα μεταποιήσουμε, να τα εξάγουμε, να έχουμε θέσεις εργασίας. Πϊστευα ότι ο πρωθυπουργός είναι μεταρρυθμιστής αλλά δυστυχώς με ψέμματα επιχειρεί να χτίσει πολιτικές. Θα το πληρώσει. Αλλά όταν θα φύγει από την κυβέρνηση εκείνοι που θα υποστούν την βάσανο των επιλογών του θα είναι οι Έλληνες πολίτες.

Και σας προειδοποιώ, από τον Ιανουάριο χιλιάδες επιχειρήσεις θα κλείσουν. Σας προειδοποιώ ως επιχειρηματίας. Ζητώ από τον Σταίκούρα και τον Βρούτση να προχωρήσουν στο μέτρο των 120 δόσεων, γιατί οι επιχειρηματίες δεν μπορούν να πληρώσουν τους φόρους τους και δεν μπορούν να πληρώσουν τις θέσεις εργασίας!

ΑΛΛΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ… ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ… Βαφτίζετε το κρέας… ψάρι και δίνετε το γένος

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

 

Άνω κάτω η Βουλή με Βελόπουλο: Κάνατε την Ελλάδα Ελλαδιστάν με την ανεξέλεγκτη ιθαγένεια!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

 

Σοκ στη βουλή: Αφήσατε την Κύπρο μόνη της! Αυτός είναι τρίτος Αττίλας!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Βελόπουλου. Διάλογος με Τουρκία τέλος! Διάλογο με φασίστες ναζιστές δεν κάνει ποτέ η Ελλάς!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Κατάθεση ψυχής από τον Βελόπουλο με αποκαλύψεις που σοκάρουν: Όταν εμένα οι Χρυσαυγίτες ήθελαν να με τελειώσουν, εσείς τους κολακεύατε!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Αποκάλυψη βόμβα Βελόπουλου στη Βουλή: Ξεπλύνατε δολοφόνους παιδιών, εμπόρους ηρωίνης μαζί με την Χρυσή Αυγή!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

Σταράτες κουβέντες από Βελόπουλο: Ο εθνικισμός δεν είναι ντροπή, ο ναζισμός όμως και ο φασισμός είναι ντροπή!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

Πρέπει να απαλλαγούμε από τους ναζισμους-φασισμούς…. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

Συγκίνηση στη Βουλή. Μόνο ο Βελόπουλος αναφέρθηκε στην μάνα του Κατσίφα!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

Ο Βελόπουλος διέσυρε την κυβέρνηση που απαγόρευσε τις παρελάσεις: Γιατί να μην γίνουν παρελάσεις; Θα κολλήσει κορονοϊό το τζιπ;

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

 

Φουλ επίθεση Βελόπουλου κατά των αρχηγών των κομμάτων: Σας Ράπισε η δικαιοσύνη!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

Ξεφτίλισε τα κόμματα ο Βελόπουλος: Πώς να σας πιστέψει ο πολίτης οταν χθες είχατε 50.000 «κινητές βόμβες» Κορωνοϊού στο δρόμο!

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Άφωνοι με Βελόπουλο στη Βουλή: Πείτε μου σε πιο σοβαρό κράτος θα έβγαζε διάγγελμα ο πρωθυπουργός για την Χρυσή Αυγή;

Άφωνοι με Βελόπουλο στη Βουλή: Πείτε μου σε πιο σοβαρό κράτος θα έβγαζε διάγγελμα ο πρωθυπουργός για την Χρυσή Αυγή;

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΕΙΣΜΟΣ" από Βελόπουλο στη Βουλή: Διευθυντής ΠΟΥ-Ευρώπη – "60% των πολιτών στην Ευρώπη έχουν ψυχολογικά προβλήματα από το Lockdown"…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ "ΣΕΙΣΜΟΣ" από Βελόπουλο στη Βουλή: Διευθυντής ΠΟΥ-Ευρώπη – "60% των πολιτών στην Ευρώπη έχουν ψυχολογικά προβλήματα από το Lockdown"…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Είδηση BOMBA από Βελόπουλο στη Βουλή: Περηφάνια για τα παιδιά από τα Μουδανιά που ζήτησαν στα αιτήματα τους να μπει η προσευχή…

Είδηση BOMBA από Βελόπουλο στη Βουλή: Περηφάνια για τα παιδιά από τα Μουδανιά που ζήτησαν στα αιτήματα τους να μπει η προσευχή…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Μόνο ο Βελόπουλος λέει αλήθειες στη Βουλή: Αν ήμουν κυβέρνηση θα είχαν κλείσει όλες τις ΜΚΟ! Αντί να τις κλείνετε τους δίνετε λεφτά…

Μόνο ο Βελόπουλος λέει αλήθειες στη Βουλή: Αν ήμουν κυβέρνηση θα είχαν κλείσει όλες τις ΜΚΟ! Αντί να τις κλείνετε τους δίνετε λεφτά…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Λάβρος Βελόπουλος κατά ΝΔ για κλειστές δομές: ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό – Δεν είναι κλειστές οι δομές, δεν σας επιτρέπει η ΕΕ…

Λάβρος Βελόπουλος κατά ΝΔ για κλειστές δομές: ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ στον Ελληνικό λαό – Δεν είναι κλειστές οι δομές, δεν σας επιτρέπει η ΕΕ…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Έξαλλος ο Βελόπουλος: Ο εισαγγελέας ασκεί δίωξη σε Έλληνες ακρίτες! Τιμωρείτε τους Έλληνες που φυλάνε τα σύνορα μας;…

Έξαλλος ο Βελόπουλος: Ο εισαγγελέας ασκεί δίωξη σε Έλληνες ακρίτες! Τιμωρείτε τους Έλληνες που φυλάνε τα σύνορα μας;…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

Aποδόμησε τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας για τις επενδύσεις ο Βελόπουλος: "Κάντε κάτι, ούτε περίπτερο δεν θα ανοίγει στην Ελλάδα!"…

Aποδόμησε τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας για τις επενδύσεις ο Βελόπουλος: "Κάντε κάτι, ούτε περίπτερο δεν θα ανοίγει στην Ελλάδα!"…

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 8. Oktober 2020

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares