Σάββατο , 24 Αύγουστος 2019
Τελευταία Νέα

ΞΕΦΤΙΛΕΣ! ΕΚΡΥΨΑΝ με… πανιά τους ΣΤΑΥΡΟΥΣ νεκροταφείου για να ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ τους μουσουλμάνους…

Οι σταυροί σε τάφους σε ένα ιταλικό νεκροταφείο στη Μπολόνια έχουν καλυφθεί με μαύρο πανί για να μην προσβάλλουν όσους μπορεί να προέρχονται από άλλη θρησκεία.

Η είδηση αυτή θα μπορούσε να είναι φάρσα, όμως, δυστυχώς, είναι αλήθεια. Το νεκροταφείο έχει επίσης εγκαταστήσει μηχανοκίνητες κουρτίνες σε ένα τοπικό εκκλησάκι για να αποκρύψει τα ρωμαϊκά καθολικά σύμβολα κατά τη διάρκεια τελετών που περιλαμβάνουν και άλλες θρησκείες, αναφέρει ρεπορτάζ του Voice of Europe.

Πολλοί αντέδρασαν σε αυτή την κίνηση, μεταξύ των οποίων είναι και ο βουλευτής της Forza Italia, Galeazzo Bignami, ο οποίος κατήγγειλε την κίνηση, λέγοντας ότι όσοι προσπαθούν να μην προσβάλλουν στην ουσία απέρριψαν τις χριστιανικές αξίες και πρόσθεσε: «Προσβάλουν τη μνήμη των νεκρών μας, κρύβοντάς τους πίσω από τις «μηχανοκίνητες σκηνές» με σκοπό να μην προσβάλλονται άλλες θρησκείες «.

«Αν οι διαχειριστές ντρέπονται για την παράδοση και τον πολιτισμό μας, πρέπει να πάνε και να κρυφτούν και όχι μόνο πίσω από μια κουρτίνα. Αν δεν είναι σε θέση να φέρουν σεβασμό για τους ζωντανούς, τουλάχιστον έχουν την ευπρέπεια να αφήσουν τους νεκρούς ήσυχους και να μην τους εμπλέκουν σε ανοησίες», πρόσθεσε.

Το περιστατικό είναι σίγουρο ότι θα αντιμετωπιστεί με οργή από κόμμα του υπουργού Εσωτερικών Matteo Salvini, το οποίο πρότεινε το 2018 να τοποθετηθούν σταυροί σε όλα τα δημόσια κτίρια, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροδρομικών σταθμών, των αεροδρομίων, των πανεπιστημίων και των πρεσβειών.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares