Δευτέρα , 9 Δεκέμβριος 2019

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τη Ν.Δ. ο Κ. Βελόπουλος: ΒΙΑΖΕΙ τη δημοκρατία – Έφερε (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ με τους βιαστές μαζί με τους δουλεμπόρους και τους τραπεζίτες”…

Για όλα τα φλέγοντα θέματα μίλησε σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο ο προέδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος ξεκίνησε την παρέμβασή του αναφερόμενος στις αλλαγές της κυβέρνησης στον ποινικό κώδικα και την απόσυρσης της ρύθμισης για την βλασφημία.

Στη συνέχεια ζήτησε να εφαρμοστεί ο κανονισμός της βουλής για την ενδυμασία στη βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “κάποιοι εδώ είναι ντυμένοι λες και πάνε στην παραλία”.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και το έγκλημα που επιχειρείται από την κυβέρνηση απαγορεύοντας στους πολίτες ακόμη και να… διαμαρτύρονται.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ αναφέρθηκε και στο θέμα των μολότοφ και τους βουλευτές που υποστήριξαν την παρανομία των “αναρχοάπλυτων”, όπως χαρακτήρισε τους μολοτοφόρους, ενώ έκανε αναφορά και στο σκάνδαλο Novartis.

Ακούστε τα όσα είπε ο Κ. Βελόπουλος στη βουλή παρακάτω:

ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΔΥΝΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ” ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ”

Ο κ. Υπουργός κατάγεται από την Καρδίτσα. Εκεί έχετε μία παροιμία που λέει Η Αλεπού στον Ύπνο της Κοκόρια Μαγειρεύει.

Ονειρευόσαστε τροπολογίες. Τις φτιάχνετε όπως σας βολεύει. Όμως έτσι βιάζετε την λογική μας.

Εμείς στην Ελληνική Λύση δεν θα ψηφίσουμε υπέρ των τραπεζιτών και των τραπεζών γιατί είναι τοκογλύφοι. Και αυτές οι τροπολογίες γίνονται εκ του πονηρού.

Κατ’ αρχήν θέλω να κάνει μια έκκληση, μία παράκληση. Ο κανονισμός της βουλής λέει να ντυνόμαστε ευπρεπώς. Και εδώ μέσα κυκλοφορούν άνθρωποι λες και πηγαίνουν στην παραλία. Κύριοι έχουμε τηλεόραση. Μας βλέπει ο κόσμος. Αριστερός δεν σημαίνει ότι είναι άπλυτος. Είναι απίστευτα αυτά. Ας εφαρμόσουμε τον κανονισμό. Εδώ φέρνουμε έναν ποινικό κώδικα και θέλουμε να τον ψηφίσουν οι πολίτες.

Ο Ηράκλειτος είχε πει: Φροντίστε τους νόμους όπως θα φρουρούσατε τους τοίχους των σπιτιών σας.

Κι εσεις στο άρθρο 74 του ποινικού κώδικα στερείτε το δικαίωμα στον δικαστή να απελάσει κάποιον επειδή έκανε ένα ποινικό αδίκημα.

Με το άρθρο 59 παραμένει η εξαίρεση των ισοβίων. Δηλαδη ο κάθε κακούργος, ο κάθε βιαστής θα μπορεί να ψηφίζει. Στην αρχαιότητα δεν ψήφιζαν όλοι όσοι ήταν κακούργοι. Δεν μπορεί η ψήφος του κακούργου να ισοδυναμεί με την δική μου με τον πολιτών.

Με την κυβέρνηση συμφωνούμε για τους κινδύνους από την τουρκική προκλητικότητα.

Όμως πρέπει να σας πω ότι στον Ελληνικό στρατό παρατηρείτε λειψανδρία. Κι εσείς τι κάνετε; Αντι να στον ποινικό κώδικα να προβλέπονται κυρώσεις για τους λιποτάκτες, τους αφήνετε ελεύθερους λες και είμαστε Ελβετία. Τον λιποτάκτη, τον ρίψασπι δεν τον τιμωρούμε.

Φοβάστε την αριστερά. Γιατί; Προς τι η αριστεροφοβία; Ό,τι λέει η αριστερα είναι καλό. Πού είναι ο θρησκευτικός όρκος; Γιατί τον βγάλατε; Η Ελλαδα είναι χώρα θρησκευόμενη, είναι χώρα ορθοδόξων και έτσι θα παραμείνει είτε το θέλετε είτε όχι.

Πάμε στην βλασφημία. Ο αντιρατσιστικός νόμος απαγορεύει σε εμένα να είμαι ισλαμοφοβικός. Αν βρίσω τον Αλλάχ θα με συλλάβουν. Για τους ορθόδοξους τι κάνετε; Μπορώ να βρίζω θεούς και δαίμονες και να μην τιμωρούμαι. Είστε ρατσιστές κύριοι εναντίον των Ελλήνων. Μπορώ να βρίζω Θεούς, Παναγία, Χριστό και να μη τιμωρηθώ. Αν πω για το Ισλάμ τιμωρούμαι. Για ποιο λόγο ο Έλληνας πρέπει να είναι πολίτης β’ κατηγορίας; Είναι πολλές οι συμπτώσεις για να είναι απλές συμπτώσεις.

Εμείς λέει αυτός που βιάζει το 5χρονο, το 6χρονο παιδί να μπεί στην φυλακή ισόβια. Να μην ξαναδεί ήλιο. Εδώ έχουμε ισόβια αλά κάρτ. Δηλαδή 22 χρόνια. Αυτό δεν είναι ισόβια. Ή θα επιβληθούν δρακόντεια μέτρα και νόμοι ή αυτό δεν λέγεται νόμος.

Πάμε στους πλειστηριασμούς. Έρχεστε και νομοθετείτε υπέρ των τραπεζών και αυτό με προβληματίζει. Αυτός που πονάει το σπίτι του, που το πληρώνει, του το κατάσχετε και δεν του δίνετε το δικαίωμα να προσπαθήσει να το πάρει πίσω με το ίδιο ποσοστό που του το παίρνει ο τοκογλύφος. Αντί να καταργήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, που έρχονται από τον Γενάρη και μετά. Θα γίνουμε Ισπανία. Θα μπαίνει η αστυνομία στα σπίτια και θα μας πετάει έξω.  Την ίδια ώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χρωστούν  εκατομμύρια ευρώ και δεν γίνεται τίποτα. Ας συλληφθούν ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Γιατί πρέπει να τιμωρείται μόνο ο Έλληνας; Και όχι μονο αυτό αλλά του απαγορεύετε και την διαμαρτυρία. Θα συλλαμβάνεται επί τόπου. Ο Έλληνας! Που έχασε τη δουλειά του. Που είχε δύο δουλειές για να πληρώνει το δάνειο. Που πλήρωσε 180.000 ευρώ και μενουν άλλες 100.000 εσείς δεν τον βοηθάτε. Του παίρνετε το σπίτι.

Αν εγώ είμαι τραπεζίτης και κατακλέβω την τράπεζα και μεσα σε 4 μήνες δεν με πιάσει κανείς, τη γλύτωσα. Δεν με νοιάζει τι έκαναν οι προηγούμενοι. Διορθώστε τα! Γι’ αυτό βγήκατε με 40%.

Πάμε στις μολότωφ. Εγω δεν κατάλαβα τι σημαίνει μολότωφ. Είναι δηλαδή ένα όργανο, που καποιος το πετά και σκοτώνει ανθρώπους. Εσείς της αριστεράς φαίνεται πως ξεχάσατε την ΜΑΡΦΙΝ. Θα κουβαλάμε λοιπόν από αύριο 5 μολότωφ στην πλάτη, στα σακκίδια και μόλις τις παραδίδουμε θα αθωονόμαστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το καταδικάζετε. Δεν μπορεί όταν κάποιος έχει την μολότωφ να είναι αδίκημα και όταν την παραδίδει να μην είναι αδίκημα. Γιατί ψηφίζετε νόμους που είναι γραμμένοι στο πόδι;

Πάμε και στο άσυλο. Εμείς λέμε να φύγουν τα πανεπιστήμια από το κέντρο. Να πάνε στις Περιφέρειες. Εμείς εδώ τα βάλαμε στο κέντρο. Αν ήμασταν σοβαροί, εν όψει του πολυτεχνείου, έρχεται και η 6η Δεκεμβρίου, θα έκλειναν τα πανεπιστήμια για 10 μέρες. Έτσι είναι. Νόμος και τάξη. Αυτό θα δήλωνε ότι υπάρχει πολιτική βούληση. Εγώ ντρέπομαι την ώρα που 100 άπλυτοι ασχημονούν στο πανεπιστήμιο να πηγαίνουν βουλευτές και να τους υπερασπίζονται. Ζουν και τρέφονται από την υπεράσπιση των τραμπούκων. Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί κάθετα. Όποιος έχει μολότωφ να δημεύεται η περιουσία του για να δούμε μετά ποιος θα ξανακάνει επεισόδια. Χθες στην επιτροπή υπήρχε βουλευτής που φώναζε και έλεγε καλά έκαναν οι τραμπούκοι για το σιδεροπρίονο; Τι πράγματα είναι αυτά; Αλλά για να μαζέψουμε ψηφαλάκια χαϊδεύουμε τα αυτιά των τραμπούκων.

Λέγατε ότι τα χρήματα για τους λαθρομετανάστες τα δίνουν οι Ευρωπαίοι. Εδώ έχω την απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης που λέει ότι οι δαπάνες προέρχονται από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να σταματήσει λοιπόν αυτό το παραμύθι ότι τους λαθρομετανάστες του πληρώνει η ΕΕ.

Πάμε στη Novartis. Χθες είπε ο κ. Σαράκης ότι πολλοί δημοσιογράφοι τα έπαιρναν από τη Novartis. Κι εσείς ασχολείστε με τον Πολάκη, τον Τζανακόπουλο και τον Άδωνι. Τα λεφτά όμως πού είναι;

Πάμε στις ΜΚΟ και στους μισθούς των υπαλλήλων τους. Το ΕΘΝΟΣ σε δημοσίευμά του κάνει λόγο για αποδοχές 10.000 ευρώ το μήνα για 3 ανώτατα στελέχη από το εξωτερικό, που απασχολήθηκαν στην οργάνωση των δομών φιλοξενίας. Άλλος πήρε 120.000 ευρώ για 9 μήνες, άλλος 80.000 για 5 μήνες, 140.000 σε έναν εργζόμενο, 130.000 σε άλλον. Αυτό δεν είναι φιλανθρωπία είναι μπίζνα. Κάνουν μπίζνες. Κλείστε τις ΜΚΟ! Κλείστε τα σύνορα! Τον Έβρο! Στην θάλασσα είναι 7 – 8 σημεία από τα οποία περνούν οι λαθρομετανάστες για έρθουν εδώ. Οι ΜΚΟ θέλουν να υπάρχουν λαθρομετανάστες στη χώρα γιατί έτσι πληρώνονται. Άρα κλείνω τις ΜΚΟ. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Ο υφυπουργός οικονομικών είπε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ δόθηκαν 30 δισ. ευρώ για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών από το 2016 έως το 2019. Δηλαδή τα πλήρωσαν οι Έλληνες.

Και εμείς λέμε πρώτα η Ελλάδα. Πρώτα οι Έλληνες. Αυτή είναι η λογική μιας ελληνικής κυβέρνησης.

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τη Ν.Δ. ο Κ. Βελόπουλος: ΒΙΑΖΕΙ τη δημοκρατία – Έφερε (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ…

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τη Ν.Δ. ο Κ. Βελόπουλος: ΒΙΑΖΕΙ τη δημοκρατία – Έφερε (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ με τους βιαστές μαζί με τους δουλεμπόρους και τους τραπεζίτες"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Κ. Βελόπουλος με την αμφίεση βουλευτών! "Ντυθείτε ευπρεπώς, κυκλοφορείτε με τα τσόκαρα"…

ΕΞΑΛΛΟΣ ο Κ. Βελόπουλος με την αμφίεση βουλευτών! "Ντυθείτε ευπρεπώς, κυκλοφορείτε με τα τσόκαρα"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

Κ. Βελόπουλος στη βουλή: "Τρομοκρατημένη η ΝΔ από την αριστερά, απέσυρε την τροπολογία για την βλασφημία"…

Κ. Βελόπουλος στη βουλή: "Τρομοκρατημένη η ΝΔ από την αριστερά, απέσυρε την τροπολογία για την βλασφημία"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

Κ. Βελόπουλος στο κοινοβούλιο: "Συλλάβετε όσους υποθάλπουν τους μπαχαλάκηδες και μολοτοφόρους"…

Κ. Βελόπουλος στο κοινοβούλιο: "Συλλάβετε όσους υποθάλπουν τους μπαχαλάκηδες και μολοτοφόρους, ακόμη κι αν είναι βουλευτές"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

Είδηση "ΒΟΜΒΑ" στο ελληνικό κοινοβούλιο! Κ. Βελόπουλος: "Δώσατε 30 ΔΙΣ απ' τον προϋπολογισμό για…"

Είδηση "ΒΟΜΒΑ" στο ελληνικό κοινοβούλιο! Κ. Βελόπουλος: "Δώσατε 30 ΔΙΣ απ' τον προϋπολογισμό για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των λαθρομεταναστών"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

Κ. Βελόπουλος: Ο μόνος που άνοιξε "πόλεμο" με τις τράπεζες και τους τραπεζίτες στη βουλή…

Κ. Βελόπουλος: Ο μόνος που άνοιξε "πόλεμο" με τις τράπεζες και τους τραπεζίτες στη βουλή…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

Μόνο ο Κ. Βελόπουλος είπε την αλήθεια στη βουλή για τη Novartis…

Μόνο ο Κ. Βελόπουλος είπε την αλήθεια στη βουλή για τη Novartis…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

Απίστευτη "βόμβα" του Κ. Βελόπουλου για Μαρινάκη! Πανικός στη βουλή…

Απίστευτη "βόμβα" του Κ. Βελόπουλου για Μαρινάκη! Πανικός στη βουλή…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τη Ν.Δ. ο Κ. Βελόπουλος: ΒΙΑΖΕΙ τη δημοκρατία – Έφερε (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ με τους βιαστές μαζί με τους …"

ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ τη Ν.Δ. ο Κ. Βελόπουλος: ΒΙΑΖΕΙ τη δημοκρατία – Έφερε (Ν)ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ με τους βιαστές μαζί με τους δουλεμπόρους και τους τραπεζίτες"…Δείτε περισσότερα ΕΔΩ –> https://bit.ly/2X90IOy

Gepostet von VoiceNews.gr am Mittwoch, 13. November 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares