Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Xαμός με Αναστασιάδη – Τον “τελειώνουν” από την Εθνική – Φήμες για διάδοχο – Τα πρώτα ονόματα…

 Ενός κακού, μύρια έπονται. Πόσο μάλλον όταν αυτό το κακό ήταν ανάλογο της εμφάνισης, της εικόνας και του αποτελέσματος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο σαββατιάτικο ματς με την Ιταλία.Δριμύτατη η κριτική προς τον ομοσπονδιακό τεχνικό, μύρια όσα τα αυτά που κυκλοφορούν στα media αναφορικά με το background που σκιαγραφεί μια τουλάχιστον ακατανόητη κατάσταση στο εσωτερικό της “γαλανόλευκης”, μοιραία λοιπόν, το πλαίσιο της κρίσης έχει βραχύ ορίζοντα, το αυριανό παιχνίδι με την Αρμενία.

Καθοριστικό τόσο για το μέλλον της ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020 και τις ελπίδες της για πρόκριση στα τελικά, καθοριστικό όμως και για την παραμονή του ίδιου του κόουτς στο τιμόνι.

Σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Εθνική Ελλάδας. 

Από την άλλη βέβαια δεν λείπουν οι φωνές -ίσα ίσα που αυξάνονται- εντός και περίξ της Εθνικής που εισηγούνται σε αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις πως τη δεδομένη στιγμή και μετά τα όσα έχουν γίνει από τη Βοσνία και μετά, είναι επιβεβλημένη η έγκαιρη αντικατάσταση του εκλέκτορα.

Είναι προφανώς πως ο έμπειρος προπονητής έχει χάσει όλα του τα ερείσματα στα αποδυτήρια, δεν εμπνέει τους ποδοσφαιριστές, τα media και η κοινή γνώμη είναι… χαμένα από την πρώτη στιγμή της πρόσληψής του, με την κατάσταση συνεχώς -και βάσει εικόνας και αποτελεσμάτων- να επιβαρύνεται καθημερινά.

Γι’ αυτό λοιπόν, δεν αποκλείονται δραστικές αποφάσεις και άμεσες εξελίξεις, ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο αυριανό ματς με την Αρμενία (επαναλαμβάνουμε, δεν χωράει συζήτηση στο τι θα γίνει σε περίπτωση μη νίκης).

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του sportdog, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα πρώτα ονόματα και σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση. Είτε λύσεις που προκύπτουν εντός των συνόρων (Ουζουνίδης, Δέλλας) είτε εκτός (Χιμένεθ), λύσεις όμως που τη δεδομένη στιγμή είναι σε πρώιμο στάδιο, αφού τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το παιχνίδι με την Αρμενία.

Shares