Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΠΑΝΙΚΟΣ on-air! Διατροφολόγος χάνει τις αισθήσεις – Τρόμαξαν όλοι στο στούντιο (βίντεο)

Βάιραλ έγινε στο διαδίκτυο ένα απόσπασμα με μια απόφοιτη διατροφολογίας να λιποθυμά στον αέρα, και αμέσως να έχει προκληθεί σάλος στο διαδίκτυο με τους χρήστες να υποψιάζονται μια από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες των εμβολίων κατά του κορονοϊού.

Στο πρόγραμμα Καλημέρα, Αμερική, δημιουργήθηκε μια κατάσταση που έφερε επανάσταση στα κοινωνικά δίκτυα και έγινε τάση.

Η καλεσμένη διατροφολόγος, Teresa Cócaro, λιποθύμησε σε full live και έπρεπε η εκπομπή επειγόντως να προβεό σε κόψιμο της κανονικής ροής.

«Δεν πειράζει αν ένα παιδί πάει μια μέρα σε ένα πάρτι γενεθλίων και φάει… Ε… γλυκαντικό», είπε από τις οθόνες πολλών τηλεθεατών, πριν χάσει τις αισθήσεις της. «Αν φας κάτι γλυκό, δεν γίνεται τίποτα», στο τέλος αυτής της πρότασης ήταν όταν η απόφοιτη διατροφολογίας έπεσε ξερή στο θρανίο!

Πασίγνωστος ηθοποιός προπαγανδίζει για τα εμβόλια: Δεν είμαι γιατρός, αλλά εμπιστεύομαι την επιστήμη

Κορονοϊός – Γάλλοι σε συνέδριο σήκωσαν το χέρι τους όταν ερωτήθηκαν αν είχαν παρενέργειες από το εμβόλιο

«Ω, παιδιά, παιδιά!» φώναξε ένας άλλος από τους καλεσμένους ενώ ένας άνθρωπος στην εκπομοή σηκώθηκε για να τη βοηθήσει. «Πάμε στο νοσοκομείο», είπε ο οδηγός ανήσυχος. Αυτή η στιγμή προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους χρήστες του Twitter, ως συνέπεια να γίνει βάιραλ. Από το μέσο ενημέρωσης, BDA, ανέφερε τα εξής: «Θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η αγαπημένη μας nutri, Teresa Coccaro, είναι καλά. Η πίεσή του έπεσε και φύγαμε λίγα λεπτά νωρίτερα». «Ήδη αναρρώθηκε. Μόνο μια πτώση πίεσης. Σας ευχαριστώ που ανησυχείτε», εξήγησαν στον λογαριασμό Twitter του αργεντίνικου περιοδικού.

 

πηγή: pantallazo

Shares