Τετάρτη , 28 Ιουλίου 2021
Τελευταία Νέα

ΒΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ (ΠΑΛΙ) από το «Πρώτο Θέμα» εναντίον του Βελόπουλου…

ΒΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ κατά του Βελόπουλου…

Ακόμα μία βρόμικη και στοχευμένη επίθεση κατά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης από το «Πρώτο Θέμα»…

Εξόφθαλμο αναχρονισμό αποτελεί το γεγονός ότι το σύνολο των συστημικών Μέσων Ενημέρωσης όπως και οι αρμόδιες ανεξάρτητες αρχές ελέγχου πολυφωνίας βάλλουν κατά “ριπάς” εναντίον του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, κατά κύριο λόγο, αναίτια, με μοναδικό και κύριο σκοπό να αμαυρασώσουν την άριστη εικόνα που παρουσιάζει πρόγραμμα της Ελληνικής Λύσης τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικού κοινοβουλίου.

Αυτή τη φορά το ειδησεογραφικό μέσο ενημέρωσης «Πρώτο Θέμα», πραγματοποίησε ακόμα μία φορά, εντελώς αήθη επίθεση κατά του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης ελεώ της δήλωσης του για τους γραμματείς και υπουργούς που χρεοκόπησαν την χώρα!

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε στην Ολομέλεια της Βουλής:

«Με την ευκαιρία της τοποθέτησής μου να συλλυπηθώ τους συγγενείς του Δημήτρη Καμπανάρου. Δεν ξέρω πόσοι τον ξέρετε. Είναι ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας που αυτοκτόνησε καθώς ένιωσε υπεύθυνος για τα κρούσματα κορωναϊού στο γηροκομείο» είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης για να προσθέσει «Βέβαια θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και κάποιοι γραμματείς και υπουργοί που χρεοκόπησαν την χώρα. Αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή».

Για όσους παρακολούθησαν τη δήλωση αυτή ή ακόμα να την διάβασαν στο κατάπτυστο άρθρο του «Πρώτου Θέματος» και διαθέτουν υγιή σκέψη και κριτική άποψη, μπορούν να καταλάβουν ότι η δήλωση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης είχε ως κύριο και βασικό σκοπό να υπερτονίσει την ευθιξία που θα έπρεπε να διαθέτουν οι αρμόδιοι φορείς που έφτασαν την οικονομία της χώρας στο τραγικό σημείο πού βρίσκεται αυτή τη στιγμή…

Το πρωτο θεμα επηρεαζόμενο από “Γκαιμπελικές” μεθόδους γνήσιας προπαγάνδας έσπευσε να διαστρεβλώσει το νοηματικό περιεχόμενο της δήλωσης του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Η τακτική της λασπολογίας φαίνεται πως έχει μετουσιωθεί ως η κύρια ενασχόληση των συστημικών μέσων που μοναδικό σκοπό έχουν μέσω κατασκευασμένων νοηματικών περιεχομένων να αμαυρώσουν την εικόνα του Κυριάκου Βελόπουλου και της Ελληνικής Λύσης συνολικά γιατί ως γνωστόν την αλήθεια δεν την αντέχουν όλοι.

Η θετικά διακείμενη στάση του πρώτου θέματος προς τις εθνικά μειοδοτικές ενέργειες της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, καθιστά δυστυχώς το τελευταίο ως ένα μέσο ενημέρωσης με ετεροπροσδιοριζόμενη στρατηγική και φερέφωνο του κυβερνητικού λόμπι που φαίνεται να έχει απεμπολήσει κάθε ψεγάδι αντικειμενικής ενημέρωσης.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares