Κυριακή , 24 Σεπτεμβρίου 2023

Βρέθηκε στην Αλβανία 48χρονη αγνοούμενη από το Νεοχώρι Χαλκιδικής

Η 48χρονη είχε εξαφανιστεί από τον Μάρτιο και βρέθηκε με τη συμβολή της Ιντερπόλ

Μετά από σχεδόν επτά μήνες αγωνίας η οικογένεια της 48χρονης Ειρήνης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί στις αρχές Μαρτίου από το Νεοχώρι Χαλκιδικής, χαμογελά και πάλι.

Η περιπέτεια της 48χρονης είχε αίσιο τέλος καθώς εντοπίστηκε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία μετά από σήμα που είχε εκδώσει η Ιντερπόλ. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του grtimes.gr, είχε προηγηθεί ειδικό αίτημα που είχε καταθέσει η οικογένεια της αγνοούμενης μέσω του δικηγόρου της, κ. Αναστάτιου Ντούγκα λόγω των πολλών τηλεφωνημάτων που δέχονταν οι οικείοι της από αλβανικά τηλεφωνικά νούμερα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/9) οι αλβανικές αρχές ενημέρωσαν ότι η 48χρονη Ειρήνη βρέθηκε στην Αλβανία και αμέσως στήθηκε τεράστια επιχείρηση για να μεταφερθεί άμεσα στην Ελλάδα. Αργά χθες το βράδυ η Ειρήνη βρέθηκε και πάλι στην αγκαλιά της οικογένειάς της.

«Κάτι συνέβη και εξαφανίστηκε» 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας της 48χρονης, Αναστάσιος Ντούγκας μιλώντας στο grtimes.gr είπε ότι «κινηθήκαμε με άκρα μυστικότητα. Δεν δημοσιοποιήσαμε βασικά στοιχεία και πληροφορίες που είχαμε και έτσι φτάσαμε σήμερα στο σημείο να γυρίσει η Ειρήνη στο σπίτι της».

«Επειδή μίλησα με την Ειρήνη πολύ ώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κοπέλα κάτι συνέβη και εξαφανίστηκε. Όλα θα διευκρινιστούν τις επόμενες ημέρες. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στη ζωή», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Η περιπέτεια της Παπάγγελου Ειρήνης, 48 ετών έληξε, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Η Παπάγγελου Ειρήνη, 48 ετών βρέθηκε χθες, 15/09/2023, και είναι καλά στην υγεία της. Συγκεκριμένα, βρέθηκε μετά από αστυνομικές ενέργειες και ενημέρωση της Ιντερπόλ σε άλλη χώρα.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Παπάγγελου Ειρήνη και την οικογένειά της για οτιδήποτε χρειαστεί».

Πηγή: pentapostagma.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares