Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022

Βρέθηκαν νεκροί σε Airbnb την Ημέρα των Νεκρών

Πρόκειται για μια παρέα δύο αγοριών και μιας κοπέλας

Τρεις φίλοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε Airbnb που είχαν νοικιάσει στο Μεξικό και σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, αιτία θανάτου είναι- πιθανότητα-  η δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα.

Η Courtez Hall, 33 ετών, και οι Kandace Florence και Jordan Marshall, και οι δύο 28 ετών, βρέθηκαν νεκροί στην Πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια των εορτασμών για την Ημέρα των Νεκρών.

Το αγόρι της κοπέλας ανέφερε, σύμφωνα με τη Mirror, ότι μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί της τη νύχτα της 30ής Οκτωβρίου και εκείνη του είπε ότι δεν αισθανόταν καλά ενώ εξήγησε ότι η κλήση τους ξαφνικά τερματίστηκε.

Αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει ξανά, κάλεσε τον οικοδεσπότη του διαμερίσματος για να πάει να δει τι συμβαίνει. Και τότε είναι που οι τρεις φίλοι βρέθηκαν νεκροί από τις αρχές που κλήθηκαν στη διεύθυνση λίγο αργότερα.

Αν και η έρευνα για τα αίτια θανάτου τους συνεχίζεται, εκθέσεις αυτοψίας που επικαλείται το Bloomberg φαίνεται πως δείχνουν ότι εισέπνευσαν τη θανατηφόρα τοξίνη.

Συντετριμμένοι οι συγγενείς τους

Από την πλευρά της, η μητέρα της 33χρονης, Ceola Hall, δήλωσε ότι είχε μιλήσει μαζί της στις 29 Οκτωβρίου, όταν έφτασαν. «Με αγαπούσε, αγαπούσε την οικογένειά της. Της άρεσε να τους κάνει όλους να γελούν» πρόσθεσε η μητέρα.

Πάντως, να σημειωθεί πως οι οικογένειες ανέφεραν δυσκολίες στη λήψη πληροφοριών, καθώς και στην ανάκτηση προσωπικών αντικειμένων, κυρίως λόγω των γλωσσικών εμποδίων.

Η μητέρα του Jordan Marshall, Jennifer Marshal, πήγε στην Πόλη του Μεξικού, μαζί με την κουνιάδα της και τον αδελφό της δηλώνοντας: «Το να χάνεις το παιδί σου είναι βαρύ, αλλά να συμβαίνει σε μια άλλη χώρα και να προσπαθείς να φέρεις το σώμα του στο σπίτι, είναι πολύ βαρύ».

«Νομίζαμε ότι το να πάμε πρώτα στην πρεσβεία θα μας βοηθούσε σε αυτό το θέμα, αλλά δεν είχαν μεταφραστές που θα μπορούσαν να μας συνοδεύσουν στα διάφορα μέρη, όπως το ιατροδικαστικό γραφείο ή το αστυνομικό τμήμα», συμπλήρωσε.

Τέλος, όπως δήλωσε η κ. Marshal, η Airbnb εξήγησε ότι τα υπάρχοντα του γιου της είχαν δοθεί στη μεξικανική αστυνομία και ότι τα πτώματα αναμένεται να μεταφερθούν αεροπορικώς στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

pronews.gr
Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares