Πέμπτη , 28 Σεπτεμβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Βρετανός αναστάτωσε πτήση με προορισμό τα Χανιά

xeiropedes

Ο 40χρονος άρχισε ξαφνικά να βρίζει και να απειλεί έναν 27χρονο ομοεθνή του μέλος του πληρώματος, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί


Καθημερινό φαινόμενο έχουν γίνει τα επεισόδια που προκαλούν Βρετανοί μέσα σε αεροπλάνα, με τα οποία έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές. Άλλο ένα περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση σε ένα αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση από το Λονδίνο με προορισμό τα Χανιά, τη νύχτα της Κυριακής.

Ήταν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και το πλήρωμα ετοιμαζόταν για την προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όταν ένας 40χρονος Βρετανός άρχισε να βρίζει και να απειλεί έναν 27χρονο ομοεθνή του μέλος του πληρώματος, για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ο άγριος καυγάς προκάλεσε αναταραχή στους υπόλοιπους επιβάτες, αλλά τελικά το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν άνδρες της Αστυνομίας, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί από τον Πύργο Ελέγχου για το επεισόδιο και πέρασαν χειροπέδες στον 40χρονο Βρετανό, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων και του ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας πτήσεων.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares