Τελευταία Νέα

Βρετανική έρευνα: Oι καθηγητές δεν διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνουν από κορωνοϊό σε σχέση με τους υπολοίπους

Επιστροφή στα θρανία τον Απρίλιο αναμένεται στη Βρετανία…

Εστία αντιπαραθέσεων ανά τον κόσμο αποτελεί η λειτουργία των σχολείων. Ενδιαφέρουσα μελέτη της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας αποκαλύπτει, εν μέσω πληροφοριών για επιστροφή των μαθητών στα θρανία μετά τον Μάρτιο στην Αγγλία, ότι οι καθηγητές δεν διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να καταλήξουν από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που παρουσιάζει η βρετανική υπηρεσία, 139 καθηγητές Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, από 20 έως 64 ετών, πέθαναν από τη νόσο την περασμένη χρονιά, αριθμός που αποδεικνύει ότι το ποσοστό θνησιμότητας είναι κάτω από τον μέσο όρο.

Την ίδια στιγμή, αποκαλύφθηκε ότι σε διπλάσιο ποσοστό περισσότεροι άντρες νεαρής ηλικίας πεθαίνουν από τις αντίστοιχες ηλικίες γυναικών.

Όσοι είναι κάτω των 65 ετών και καταλήγουν από τη νόσο απαρτίζουν, στη Βρετανία, το 1/12 του πληθυσμού.

Τα στοιχεία από τη βρετανική υπηρεσία δόθηκαν στη δημοσιότητα, σε μια περίοδο που ο Μπόρις Τζόνσον απευθύνει δραματικές εκκλήσεις για τήρηση των μέτρων, με τη βρετανική μετάλλαξη να σαρώνει, όμως ο πρωθυπουργος της χώρας δεσμεύεται για όσο τον δυνατόν πιο σύντομη επιστροφή στα θρανία.

ΠΗΓΗ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares