Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βρετανία: Η Tesco λέει ότι ίσως υπάρξουν ελλείψεις σε φρέσκα φρούτα-λαχανικά εντός της εβδομάδας

Η βρετανική αλυσίδα σουπερμάρκετ Tesco προειδοποίησε ήμερα ότι ίσως παρουσιαστούν ελλείψεις σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά εντός της εβδομάδας αν δεν αποκατασταθεί σύντομα το πρόβλημα με τη μεταφορά των ειδών αυτών από την ηπειρωτική Ευρώπη…

Η Γαλλία διέκοψε από τα μεσάνυχτα όλες τις μετακινήσεις ατόμων από τη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που εμπλέκονται στη μεταφορά εμπορευμάτων μέσω των χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων οδών, γεγονός που έχει προκαλέσει προβλήματα στη μεταφορά φορτίων μέσω της Μάγχης. Επιτρέπεται μόνο η μεταφορά ασυνόδευτων φορτίων από τη μία χώρα στην άλλη, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της μετάλλαξης του SARS-CoV-2.

Η Tesco ανέφερε ότι “ίσως” παρουσιαστούν προβλήματα στον ανεφοδιασμό με φρέσκα λαχανικά, όπως μαρούλια και κουνουπίδια, καθώς και ελλείψεις στα εσπεριδοειδή αργότερα αυτήν την εβδομάδα. Δεν αναμένονται ελλείψεις σήμερα ή αύριο.

Ο όμιλος διευκρίνισε ότι στα καταστήματά του υπάρχει αφθονία τροφίμων για τα Χριστούγεννα και προέτρεψε τους καταναλωτές να ψωνίζουν όπως έκαναν πάντα.

.

ΠΗΓΗ

Shares