Παρασκευή , 3 Απριλίου 2020
Τελευταία Νέα

“ΒΡΑΧΟΣ” η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ! ΑΠΤΟΗΤΗ παρά τον πόλεμο ΜΜΕ & συστημικών κομμάτων…

Μια δημοσκόπηση – κόλαφος παρουσιάστηκε σήμερα από την Opinion Poll,η οποία δείχνει ότι παρά τον πόλεμο που Συνεχίζει να δέχεται η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ και ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο ελληνικός λαός την εμπιστεύεται όλο και περισσότερο και το αποδεικνύει κάθε φορά που δηλώνει πρόθεση ψήφου και μάλιστα, σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί μέχρι τώρα….

Η έρευνα αποτυπώνει επίσης τη χαοτική διαφορά της Ν.Δ. από τον ΣΥΡΙΖΑ που εντοπίζεται στις 20 μονάδες (40% έναντι 20%, αλλά και του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη από τον Αλέξη Τσίπρα που ξεπερνά τις 30 ποσοστιαίες μονάδες (51,0% -20%).

Από την πρώτη δημοσκόπηση του Μαρτίου ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ, καρπώνονται ισόποση άνοδο της τάξεως του 0,5%, από το 4,5% και 5% αντίστοιχα, ενώ η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Κυριάκου Βελόπουλου, σημείωσε σταθερή άνοδο 0,2% φτάνοντας το 4,5% στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Ουραγός της κατηγορίας το ΜέΡα25 με 2% και πτώση της τάξεως του 0,7%.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι η σταθερή άνοδος της Ελληνικής Λύσης σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα, κάτι που πλέον δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ούτε από αυτούς που διενεργούν επιλεκτική ενημέρωση, ούτε από αυτούς που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως ιδιόκτητα κανάλια επικοινωνίας των θέσεων και των ενεργειών τους.

Δείτε ολόκληρη την δημοσκόπηση της Opinion Poll ΕΔΩ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares