Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βόβορας: «Έτσι όπως μπήκαμε, ήταν δύσκολα τα πράγματα»

Βόβορας: «Έτσι όπως μπήκαμε, ήταν δύσκολα τα πράγματα»

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βόβορας αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του έφυγε ηττημένη από το ΣΕΦ.


Ο Γιώργος Βόβορας δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό του ΣΕΦ.

Ο κόουτς του «τριφυλλιού» στάθηκε κυρίως στο κακό ξεκίνημα της ομάδας του στις δηλώσεις που έκανε στην ΕΡΤ.

Αναλυτικά:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρία κακά πεντάλεπτα. Είναι κάτι που μας προβληματίζει. Ο Ολυμπιακός μπήκε με ενέργεια, δεν ματσάραμε την ενέργεια του. Μετά ήρθε κι ο εκνευρισμός και κακές επιλογές που μας κόστισε στο παιχνίδι».

«Στα τρία πρώτα πεντάλεπτα του πρώτου μέρους σκοράραμε κάτω από 5 πόντους και αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος. Χάσαμε το καθαρό μυαλό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα, είχαμε καλές επιλογές, όμως όταν μπαίνεις έτσι είναι δύσκολα τα πράγματα. Είναι το 1-0. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη».

«Παίζουμε στην έδρα την Τρίτη. Ας παίξουμε με περισσότερη ένταση και περισσότερη ενέργεια. Αν έχουμε περισσότερη ένταση θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες. Αν παίξουμε σωστή άμυνα και κάνουμε σωστές επιλογές στην επίθεση η ομάδα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Για να κερδίσεις και να κάνεις τρεις νίκες με τον Ολυμπιακό πρέπει όλοι να είναι καλοί. Είναι σημαντικό να βγάζεις έξτρα λύσεις από το ροτέισον».

Πηγή: fosonline.gr

Shares