Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Γιατί ο Βελόπουλος αποκάλεσε ψεύτη τον Ευαγγελάτο

Ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στη Βουλή…

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η ομιλία του προέδρους της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου στη Βουλή.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πραγματοποίησε εκτεταμένη αναφορά στα μείζονα θέματα που ταλαιπωρούν τους Έλληνες, αναφερόμενος σε μείζονα θέματα της επικαιρότητας τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού πολιτικού τοπίου.

https://www.youtube.com/watch?v=-lIkpeiS8eo

 

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ :

Μόνη συζήτηση και ψήφιση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών: «Περιστολή του λαθρεμπορίου – Κύρωση του Πρωτοκόλλου για την εξάλειψη του παράνομου εμπορίου καπνού, διατάξεις περί κοινωφελών περιουσιών και σχολαζουσών κληρονομιών, διατάξεις για τα τέλη κυκλοφορίας και τα τέλη ταξινόμησης, κίνητρα για την προσέλκυση φορολογικών κατοίκων».

Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το ν/σ που έχετε φέρει έχει ένα σχήμα οξύμωρο. Σε μία χώρα όπου το πολιτικό σύστημα είναι λαθρολάγνο, φέρνετε ένα ν/σ για το λαθρεμπόριο. ΜΑ αυτοί που εσείς τους δίνετε ιθαγένεια κάνουν λαθρεμπόριο. Παντού, στο Σύνταγμα, στην Ομόνοια, στην Παραλία Θεσσαλονίκης και όχι μόνο θα τους δείτε, έχουν απλώσει ένα σεντονάκι και πάνω σε αυτό έχουν κινητά τηλέφωνα, τσάντες, παπούτσια κλπ και τα πουλούν χωρίς απόδειξη. Δυστυχώς είστε σαν αυτόν που χτίζει μια οικοδομή και ξεκινά από το ρετιρέ. Χωρίς θεμέλια. Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί γίνεται το λαθρεμπόριο; γίνεται για 2 λόγους: 1) η υπερφορολόγηση και 2) ο τεράστιος φόρος βενζίνης.

Αυτό που με εξόργισε όμως είναι το άρθρο 23, σύμφωνα με το οποίο κάνετε τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ κυνηγούς κεφαλών. Θα κυνηγά ο υπάλληλος δηλαδή το πολίτη για να πάρει μπόνους, λες και ο πολίτης είναι επικηρυγμένος. Νομιμοποιείτε την ρουφιανιά και τον δωσιλογισμό. Και θα είναι κυνηγός κεφαλών ποιος;! Ο υπάλληλος που πληρώνεται από την εφορία που πληρώνουν οι πολίτες! Έχω εδώ καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, πήγε ο εφοριακός να κάνει έλεγχο σε πιτσαρία και ζητήθηκε από τον ιδιοκτήτη να δώσει τα τιμολόγια του 2015 και να αφαιρέσει λέει το λίπος από το σαλάμι για να δουν πόσο κρέας καταναλώθηκε! Τι είναι αυτά; ΣΕ μία χώρα χρεωκοπημένη είναι τραγικό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Έχετε βρει το αίτιο του λαθρεμπορίου; έχετε βρει γιατί γίνεται; Αν χαμηλώσετε τους φόρους είναι δεδομένο ότι θα περιοριστεί και το λαθρεμπόριο. Δεν αμφιβάλλω για τις καλές προθέσεις σας, αλλά με τις προθέσεις δεν μπορεις να ασκήσεις διακυβέρνηση.

Πάμε στο θέμα των ΕΛΤΑ. Άκουσα τον υπουργό να λέει τη φράση: «δυστυχώς φθάσαμε εδώ». Τι πάει να πει αυτό; Το κόμμα σας είναι αυτό που κυβέρνα εδώ και 30 χρόνια. Ποιος έφερε την Ελλάδα σε αυτή τη θέση; Και σας μιλώ εγώ που ασχολούμαι με την αποστολή δεμάτων καθημερινά. Όλα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά. Το ηλεκτρονικό εμπόριο θα γίνει έθος. Και αυτό που κάνετε εσείς είναι δολοφονία. Δεν λέτε όμως ποιοι φταίνε, γιατί έχετε την λογική του «πονάει δόντι κόβει κεφάλι». Δεν γίνεται μονοπωλιακού χαρακτήρα εταιρείες να τις καταστρέφετε με τα ρουσφέτια σας. Βάλατε να τις διοικήσουν διευθυντές και πρόεδροι που είναι δικοί σας άνθρωποι και απέτυχαν να εκλεγούν βουλευτές.

Γιατί δεν κάνετε έλεγχο στα λιμάνια για να δείτε από πού ξεκινά το λαθρεμπόριο. Το λαθρεμπόριο ξεκινά από τα λιμάνια και τα διυλιστήρια. Εκεί όπου έχουμε εισροή – εκροή. Ποιοι το κάνουν; Οι μεγαλοπαράγοντες και τα βαποράκια τους, που είναι οι λαθρομετανάστες, που πουλούν τα προϊόντα χωρίς αποδείξεις. Όταν μαϊμού προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι κατά 40% προέλευσης τουρκικής και κατά 60% προέλευσης κινεζικής, ψάξτε στην πιάτσα να βρειτε ποιοι ευθύνονται. Δεν γίνεται να κάνετε δουλειά μόνο από τα γραφεία σας. Είναι μεγάλα τα ποσά που χάνονται και τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να δοθούν κάπου που είναι ανάγκη.

Όσο για την εποπτεία του ΑΣΕΠ τι να πω; Χορτάσαμε εποπτείες σε αυτή τη χώρα. Τι σημαίνει εποπτεία; Σημαίνει επίβλεψη. Και εσείς κάνετε λάθη. Σύμφωνα με το σύνταγμα πρέπει να έχουμε έως 5 ανεξάρτητες αρχές και εμείς έχουμε 32! Πάνω από 300 εκατ. ευρώ τα πετάμε από το παράθυρο. Γιατί να έχει εποπτεία το ΑΣΕΠ και να μην έχει ο υπουργός ή ο υφυπουργός, ώστε να εξοικονομήσουμε χρήματα και να τα δώσουμε σε παραγωγικούς τομείς. Να γίνουν χιλιάδες ευρώ επενδύσεων και να μπορεί η χώρα να παράγει πλούτο.

Πάμε και στον κορωναϊό. Η ιστορία αυτή με την Κίνα είναι πολύ περίεργη. Το έχω ξαναπεί. Αυτό όμως που ζητώ από την κυβέρνηση, είναι αν αποδειχθούν τα λάθη και οι παραλείψεις της Κίνας να ζητηθούν αποζημιώσεις. Γιατί είναι γνωστό ότι οι Κινέζοι έστελναν πλαστά στοιχεία και παραπλανούσαν όλον τον πλανήτη για να μην γνωστό το πρόβλημα. ΟΙ ΗΠΑ έχουν ήδη ζητήσει αποζημιώσεις από την Κίνα. Και αυτά είναι πολλά λεφτά. Ας κάνουμε και εμείς κάτι. Ας κάνουμε μια διεκδίκηση.

Και πάμε στα λάθη σας:

–Πάμε στον αλγόριθμο EVA. Εδώ και καιρό σας φωνάζω ότι υπολογίζατε τα κρούσματα με λάθος αλγόριθμο. Έκανα πρόταση στον πρωθυπουργό να δημοσιοποιούνται τα στοιχεία καθημερινά, τα στοιχεία που αφορούν κρούσματα, διασωλημένους, νεκρούς, ο,τιδήποτε μέσω κάποιας ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Και όχι να βγαίνουν δημοσιογράφοι στην τηλεόραση και να δείχνουν στις εκπομπές τους μνήματα! Είναι αυτό δημοσιογραφία; Να βγαίνουν και να λένε ότι σκάβουν τάφους; Πού είναι το ΕΣΡ να παρέμβει; Αν όμως δημοσιοποιούνται τα νούμερα με ηλεκτρονικά και με διαφάνεια δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα.

–Ο καθηγητής κ. Τούντας είπε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι στις 100.000. Η καθηγήτρια κ. Παπαευαγγέλου είπε ότι τα κρούσματα είναι 25.000. Πώς είναι δυνατόν να ξέρει ο πολίτης τι συμβαίνει πραγματικά; Και μετά από αυτό, βγαίνει η καθηγήτρια κ. Λινού (αν το έλεγε αυτό όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε πέσει η κυβέρνηση) και λέει ότι «υπήρχε ανακρίβεια στον αριθμό των κρουσμάτων». Μα ποιος την έκανε την ανακρίβεια; Εσείς την κάνατε. Η κυβέρνησή σας. Και έχουμε και τον καθηγητή Μαγιορκίνη, ο οποίος είπε: «η επιστημονική γνώμη περνά από πολιτικό φίλτρο»! Το ακούσατε; Αυτό είναι έγκλημα για την επιστήμη. Όταν η επιστήμη γίνεται πολιτική και η πολιτική γίνεται επιστήμη τότε έχουμε έγκλημα και πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας.

–Η Ένωση Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Αερίων, από τον Μάρτιο με επιστολές της ζητά επικοινωνία με τον αρμόδιο υπουργό, γιατί όπως λένε υπάρχει πρόβλημα με το οξυγόνο. Και στην Δράμα υπήρχε πρόβλημα. Στα νοσοκομεία υπάρχει πρόβλημα με το οξυγόνο. Ορίστε το καταθέτω στα πρακτικά. Και έβγαινε μετά ο Γεωργιάδης και πανηγύριζε για το πόσους νεκρούς έχουμε; Εδώ οι άνθρωποι φωνάζουν ότι έχει τελειώσει το οξυγόνο και δεν μπορούν να κάνουν εισαγωγές.

–Στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, απ’ όπου κατάγομαι, υπάρχουν άνθρωποι με convid που είναι πεταμένοι στου διαδρόμους. Δεν υπάρχει μοριακός αναλυτής και το νοσοκομείο έχει μόνο 2 νοσοκόμους. Ορίστε η φωτογραφία. Την καταθέτω στα πρακτικά. Είναι τεράστιο το πρόβλημα που έχετε στην κυβέρνηση και όταν μέχρι προ καιρού αποδίδατε όλες τις νίκες στον πρωθυπουργό, τώρα θα πρέπει ο πρωθυπουργός να ετοιμαστεί για να του αποδοθούν και οι ήττες.

–Έχω εδώ επιστολή του Ασύλου Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης, που καταγγέλλει πλημμελής θεραπείες λόγω της υπερφόρτωσης του εθνικού συστήματος υγείας εξ αιτίας του κορωναΪού. Μα μιλάμε για ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΕΙΣ!! Το καταθέτω στα πρακτικά.

–Στο νοσοκομείο Παπανικολάου, για 200.000 ευρώ διακόψατε το πρόγραμμα παραγωγής λεμφοκυττάρων Τ, εξ αιτίας του convid. Είναι δυνατόν; Για 200.000 ευρώ κόπηκε η έρευνα όταν δίνετε εκατομμύρια στα ΜΜΕ; Ορίστε, το καταθέτω και αυτό στα πρακτικά. Και βέβαια η διακοπή της έρευνας έχει προεκτάσεις. Η περικοπή των χρημάτων έχει οδηγήσει σε κατάρρευση το Ελληνικό Πανεπιστήμιο – το Μετσόβειο Πολυτεχνείο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνα, μα έχουν περάσει οι Τούρκοι και οι Πακιστανοί! Και όλο αυτό γιατί κόψατε τα λεφτά από την έρευνα. Περιμένω να αναλάβει πρωτοβουλία ο πρωθυπουργός γι’ αυτό.

–Πήγα προ καιρού και έκανα τεστ. Στοίχισε 150 ευρώ. Μετά από λίγο καιρό η τιμή πήγε στα 120 ευρώ. Τώρα αποφασίσατε να βάλετε πλαφόν. Από την αρχή έπρεπε να βάλετε διατίμηση στα τεστ γιατί είναι άθλιο αυτό που έγινε. Δεν μπορεί εν μέσω κρίσης να κερδίζουν χρήματα οι τυχοδιώκτες.

–Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο, σύμφωνα με όσα λένε οι δικοί σας επιστήμονες, ο κ. Τσιόδρας, η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στην μετάλλαξη του ιού. Μα αφού ο ιός μεταλλάσσεται τι χρείαν έχει το εμβόλιο; Βγαίνει ένα εμβόλιο, για έναν ιό που μεταλλάσσεται; Μα αν είναι έτσι το εμβόλιο αυτό δεν είναι καλό γιατί δεν θα βοηθήσει. Και βγαίνει το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας και λέει ότι τα εμβόλια είναι η καλύτερη άμυνα κατά του ιού, μαζί με την τήρηση αποστάσεων, το πλύσιμο των χεριών και την χρήση της μάσκας. Πείτε, τότε, γιατί πρέπει να γίνει το εμβόλιο; Με αυτά μπερδεύτε τον κόσμο και δεν πείθετε ότι είναι μια κατάσταση κρίσιμη και ότι οι επιλογές σας είναι σωστές. Επιπλέον βάζετε τα παπαγαλάκια να χαρακτηρίζουν βλαμμένους όσους δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Μα αυτοί είναι δημοσιογράφοι. Έχουν σπουδάσει ιατρική και δεν το ξέρουμε; Να σας πω ότι αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι σαν τα τζουκ μποξ. Τους ρίχνεις χρήμα και παίζουν ό,τι θέλεις. Αν δεν ταΐσεις όμως το τζουκ μποξ με χρήμα θα σταματήσει το καλαματιανό και θα σου παίξει τσάμικο.

–Πάμε και στις βόλτες στην Πάρνηθα. Όταν ζητάτε από τον Έλληνα να μην πάει στην Εκκλησία, να μην λάβει Θεία Κοινωνία, να μείνει κλεισμένος στο σπίτι του, να φορά μάσκα, δεν γίνεται ο πρωθυπουργός να βγαίνει και να κάνει βόλτες χωρίς μάσκα!

–Παρατηρώ μια περίεργη σύμπτωση: οι βουλευτές της ΝΔ λένε πως όσοι δεν κάνουν το εμβόλιο δεν πρέπει να φιλοξενηθούν σε νοσοκομεία γιατί θα αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Και τα λένε αυτά για ένα εμβόλιο που δεν είναι πιστοποιημένο ότι είναι καλό. Αλλά οι ίδιοι άνθρωποι, που στο θέμα του 1 εκατομμυρίου 500 χιλιάδων και πλέον λαθρομεταναστών, που έρχονται και φιλοξενούνται τσάμπα στα νοσοκομεία της χώρας, δεν βγάζουν άχνα. Το κόστος της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης είναι 2,5 δις ευρώ το χρόνο. Αν αυτό το ποσό το πολλαπλασιάσεις επί 10 χρόνια, φθάνει τα 25 δις ευρώ. Δεν μπορείτε λοιπόν να ασκείτε κριτική στον Έλληνα που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο. Ιδιαιτέρως όταν δεν υπάρχει πρόβλεψη για την ανάληψη αστικής και ποινικής ευθύνης για τις παρενέργειες που πιθανότατα θα έχει. Πώς ξέρετε εσείς ότι δεν θα υπάρχουν παρενέργειες; Επίσης, οι γυναίκες, όταν θέλουν να προχωρήσουν σε μία άμβλωση για τη διακοπή μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης λένε -και το υποστηρίζετε και όλοι εσείς- «το σώμα μου είναι δικό μου». Σε ό,τι αφορά το εμβόλιο δεν είναι δικό μου το σώμα μου; Όλα αυτά είναι αντιφατικά και προβληματικά για μία δημοκρατία.

–Έχω εδώ καταγγελία του Δημάρχου Σερρών, που είναι δικός σας. Νεοδημοκράτης. Λέει λοιπόν ότι οι λαθρομετανάστες βγαίνουν έξω κανονικά και κυκλοφορούν ελεύθερα στο δρόμο και οι Έλληνες μένουν κλεισμένοι στα σπίτια τους. Τι είναι αυτό; Γιατί αυτός ο ρατσισμός στον Έλληνα;

–Όσοι, λέει, δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο δεν θα μπορούν να πηγαίνουν ταξίδια, δεν θα μπορούν να πηγαίνουν σε εστιατόρια, στην δουλειά τους. Δεν ξέρω αν το εμβόλιο θα είναι υποχρεωτικό ή προαιρετικό, αλλά εμβόλιο με το πιστόλι στον κρόταφο είναι ΜΟΝΟ υποχρεωτικό. Μάλιστα, χθες, το ΣτΕ αποφάσισε ότι τα παιδιά που δεν θα εμβολιαστούν δεν θα μπορουν να πάνε σε παιδικό σταθμό! Αυτά είναι απαράδεκτα να γίνονται σε μία δημοκρατία.

–Η Ελλάδα ξεπέρασε το μέσο όρο της ΕΕ σε νεκρούς. Βρίσκεται στην 4η θέση σε νεκρούς. Αυτή είναι η τεράστια επιτυχία της κυβέρνησής σας. Κάνετε λάθη και δεν ακούτε κανέναν. Το είπα και στον πρωθυπουργό. Μην κάνετε λάθη, θα γεμίσει η Ελλάδα νεκρούς.

–Σήμερα μια γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ενδο-οικογενειακή βία και της επέβαλαν πρόστιμο γιατί δεν είχε στείλει προηγουμένως sms! Μία μάνα πήγαινε στο νεκροταφείο για να ανάψει κεράκι στον τάφο του παιδιού της και της έδωσαν πρόστιμο! Ο παππούς στην Ηλεία πήγαινε να πάρει την σύνταξή του και του έδωσαν πρόστιμο γιατί λέει η μάσκα ήταν λίγο κάτω από την μύτη. Και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μην κυνηγάτε μόνο τους Έλληνες. Δώστε και κανένα πρόστιμο στον Ιμπραήμ και την Φατμέ.

–Κάποια στιγμή ο κορωναΪός θα περάσει. Βγαίνει όμως ο κ. Σκυλακάκης, δικός σας είναι, και λέει ότι κάθε ευρώ που ξοδεύουμε σήμερα θα είναι φόροι και δάνεια που θα τα πληρώσουν οι αυριανοί Έλληνες. Δηλαδή τόσο καιρό δεν έχετε κάνει τίποτα για να παράξουμε πλούτο. Η TUI δεν σας έχει πληρώσει ακόμα, φωνάζω εδώ και μέρες στον πρωθυπουργό, και ακόμα περιμένουμε να κάνετε κάτι για να ζητήσετε χρήματα από την TUI, η οποία όμως παίρνει χρήματα από την γερμανική κυβέρνηση για την ζημιά που έχει υποστεί.

–Δεν έχετε κάνει καμμία πρόβλεψη για τις πληττόμενες επιχειρήσεις.

–λέτε ότι οι μακροχρόνια άνεργοι θα πάρουν επίδομα 400 ευρώ αλλά δεν λέτε αλήθεια, γιατί κάνετε αλχημείες και λογιστικά τρικ για να πάρουν λιγότερα χρήματα.

–Δεν έχετε δώσει κάτι στους ξενοδοχοϋπαλλήλους που είναι άνεργοι εδώ και μήνες και θα παραμείνουν άνεργοι έως τον Απρίλιο. Πώς θα ζήσουν; Θα τα βρούμε μπροστά μας όλα αυτά τους επόμενους μήνες. Θα έρθει και νέο lockdown αργότερα, αλλά όταν ο ιός τελειώσει θα μείνει πίσω πραγματικά καμμένη γη.

–Ελέγξατε τις τράπεζες, οι οποίοι έχουν αυξήσει τη χρέωση κατά ένα ευρώ για κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή;

–Πήρατε επιχορηγήσεις από την ΕΕ για δάνεια 6,2 δις ευρώ και αντί να τα δώσετε σε ξενοδόχους και ανθρώπους της παραγωγής πλούτου τα δίνετε στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταϊκά. Τα δίνετε δηλαδή για να βάλετε σιδερένιους πασάλους και να μην καρπίσει ποτέ η μάνα γη.

Υπάρχει μία εταιρεία στο Κιλκίς που κατασκευάζει drones. Πραγματικά σας παρακαλώ να πάρετε από το χέρι τον πρωθυπουργό και να τον πάτε να την δει την εταιρεία αυτή. Το φωνάζω από τον Ιούλιο, γιατί τα drones που κατασκευάζει μπορούν να φέρουν πυραύλους. Δεν είναι σαν αυτά που πήγατε και αγοράσατε που φέρουν μόνο κάμερες για να βλέπετε τις κάνει ο εχθρός.

Επίσης, για να ολοκληρώσω, πολλοί εδώ μέσα είστε Μακεδόνες. Δεν ξέρω πώς αισθάνεστε όταν ο Ζάεφ λέει ότι η Βουλγαρία είναι εκείνη που αντιδρά στην ένταξη των Σκοπίων στην ΕΕ επειδή δεν αναγνωρίζει την Μακεδονική γλώσσα, ενώ η Ελλάδα στήριξε τα Σκόπια. Δηλαδή πρέπει να πάω στο Αγ. Όρος και να ανάψω κερί για τον Μπορίσωφ, που εμποδίζει τα Σκόπια να ενταχθούν στην ΕΕ. Ζητήσαμε από την πρώτη στιγμή μια εξεταστική για να εξετάσει το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών από τον Κοτζιά και δεν το έχετε κάνει. Και ο Ζάεφ σήμερα είπε ότι «αφήνουμε στο παρελθόν τις απομονώσεις γιατί το ευρωπαΪκό μας μέλλον είναι Μακεδονικό και θα ενταχθούμε στην ΕΕ ως Μακεδόνες»! Ελπίζω να προβληματιστείτε με αυτό και να προσπαθήσετε να βελτιώσετε όσα κάνετε. Γιατί όταν φύγετε από την κυβέρνηση τα σπασμένα θα τα πληρώσει ο Ελληνικός λαός.

 

ΓΙΑ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ 11:15 ΕΩΣ 12:04 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΝΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ 13;08 ΕΩΣ 13:31 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ – ΟΞΥΓΟΝΟ ΑΠΟ 14;09 ΕΩΣ 14:42 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΑΠΟ 18:24 ΕΩΣ 18:52 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ – ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ 27 :37 ΕΩΣ 28:45 ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΟΜΙΛΙΑΣ

Shares