Πέμπτη , 11 Αυγούστου 2022
Τελευταία Νέα

Βουλευτής δημοκρατική σε τρανσέξουαλ: Είστε το μέλλον, είστε ήρωες!

Τους/τις τρανσέξουαλ αναγνωρίζουν ως ήρωες, αντί των βετεράνων που είχαν δώσει την ζωή τους για να γλυτώσει ο δυτικός κόσμος από τα ναζιστικά πλοκάμια, αλλά και από την τότε σοβιετική απειλή επί ψυχρού πολέμου.

Η βουλευτίνα, μέλος του Δημοκρατικού κόμματος (democratic party) μιλώντας στους τρανσέξουαλ και ντραγκ κουίνς, προθερμαίνοντας το κλίμα για τις mid-term εκλογές, τις/τους ηρωοποίησε με έναν δραματικό λόγο για το πόσο….συνέλαβαν για το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (βλέπε drag queens να ξεγυμνώνονται μπροστά σε παιδιά).

Η Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, γνωστή υστερικιά φιγούρα του κόμματος των δημοκρατών, είπε στους ΛΟΑΤΚΙ ότι χάριν αυτών είναι χάριν που πέρασαν οι νόμοι για την αναγνώριση του γάμου των ομοφυλοφίλων και τρανσέξουαλ και άλλων υπέρ της ίδιας κοινότητας. Αναδρομόντας στο stonewall, όπου χιλιάδες λοατκι κατέβηκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν κατά των νόμων που τους περιόριζαν, η Οκάσιο προσπαθεί να γλείψει του τρανσέξουαλ μέσω επικοινωνιακών τρικ ηροποίσης, ώστε να εντείνει την δημόσια εικόνα της και να γίνει προσιτή προς τις μειονότητες. Κάποιοι μάλιστα θεωρούν ότι η κυρία Οκάσιο μπορεί να δώσει υποψηφιότητα για την προεδρεία.

https://twitter.com/PammsyB/status/1554558281661775877

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares