Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

Βόρεια Ιρλανδία: Έψαχναν να τον συλλάβουν την ώρα που σκόραρε κόντρα στην ομάδα της Αστυνομίας…

Οι Αρχές της Βόρειας Ιρλανδίας έψαχναν παντού τον Λούκας Γκβιάζντα, για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και τελικά τον βρήκαν στο γήπεδο να βάζει γκολ στην ομάδα της αστυνομίας


Ο 24χρονος Λούκας Γκβιάζντα, πολωνικής καταγωγής, που παλαιότερα έχει φορέσει και τη φανέλα της Γκλέντοραν, αγωνίζεται ως επιθετικός στη 2η κατηγορία της Βόρειας Ιρλανδίας για λογαριασμό της Harland & Wolff Welders F.C που εδρεύει στην πόλη Μπάνγκορ.

Την προηγούμενη εβδομάδα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του, καθώς δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο τη μέρα της δίκης του. Οι κατηγορίες που τον βάραιναν αφορούσαν οδήγηση χωρίς ασφάλιση στο όχημά του αλλά και χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί, όταν πριν από λίγο καιρό καταδικάστηκε για παράβαση του ορίου ταχύτητας.

Ο Γκβιάζντα δεν είναι γνωστό αν γνώριζε ότι η αστυνομία τον έψαχνε, αλλά, ακόμα κι αν το είχε υπόψη του, δεν φάνηκε να πτοείται ούτε να νοιάζεται ιδιαίτερα για το γεγονός αφού το περασμένο Σάββατο έδωσε κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας του.

Ο Πολωνός μάλιστα διέπραξε κι άλλο ένα «αδίκημα», αφού άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό απέναντι στην PSNI, που τυγχάνει να είναι η ομάδα της… αστυνομίας της Βόρειας Ιρλανδίας…

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος με σκορ 2-2, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν μετά το τέλος του ο «θρασύς» Γκβιάζντα παραδόθηκε ή συνελήφθη από τις αρχές ή αν οι αστυνομικοί τον ψάχνουν ακόμα, ελπίζοντας να τον εντοπίσουν πριν εμφανιστεί ξανά στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και σκοράρει πάλι απέναντί τους.

 

πρωτο θεμα

Shares