Σάββατο , 20 Απριλίου 2024

“Βόμβες” από πράκτορα της τουρκικής ΜΙΤ στη Συρία – Στρατολογήθηκαν άτομα για να διοχετευτούν σε Ελλάδα & ΕΕ – Το σχέδιο της Άγκυρας…

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις…

Ένα τρομερό σχέδιο μας αποκάλυψε Σύρος πράκτορας που δούλευε για λογαριασμό της περιβόητης μυστικής υπηρεσίας της Τουρκίας (ΜΙΤ), το οποίο στοχοποιεί και την Ελλάδα, η οποία δέχεται ένα ασύμμετρο πόλεμο από την Άγκυρα εδώ και μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με κουρδικά ΜΜΕ, ορισμένοι πράκτορες της MIT συνελήφθησαν πρόσφατα από τις δυνάμεις ασφαλείας των Κούρδων (Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας).

Το πρακτορείο ειδήσεων ANHA που εδρεύει στη Rojava πραγματοποίησε συνεντεύξεις με μερικούς από αυτούς τους κρατούμενους, οι οποίοι αναφέρουν πλέον ανοιχτά τις δραστηριότητές τους στην περιοχή.

Ένας από αυτούς τους πράκτορες ήταν και ο Μουσταφά Οσμάν.

Ο Μουσταφά Όσμαν προέρχεται από το χωριό Μίναζε κοντά στο Κομπάνι. Έφυγε για να βρει δουλειά στην Άγκυρα το 2013. Εκεί όμως, ο 25χρονος τότε οικονομικός πρόσφυγας προσλήφθηκε από τη MIT και, υπό την ηγεσία των αδίστακτων Τούρκων πρακτόρων, του ανατέθηκε το καθήκον στρατολόγησης Σύριων για τον πόλεμο στη βόρεια Συρία.

Ο ίδιος ελάμβανε ένα χρηματικό ποσό για κάθε πρόσληψη. Ο Osman λέει ότι ο στόχος της MIT στην περιοχή είναι να εξουδετερώσει πλήρως όλους τους ηγέτες της αυτόνομης διοίκησης και, ως εκ τούτου, να αποδυναμώσει την περιοχή. Η MIT είχε δημιουργήσει μια ειδική μονάδα-δολοφόνων για το σκοπό αυτό. Αυτή η ειδική μονάδα δολοφόνησε πολλούς Κούρδους και Σύριους αξιωματούχους. Αυτό ήταν επίσης και ένα από τα καθήκοντα του Μουσταφά Όσμαν, να συλλέγει δηλαδή τα προσωπικά δεδομένα όλων των ατόμων που εργάστηκαν για την αυτόνομη κουρδική διοίκηση και τα διαβιβάζει στην MIT. Μιλάμε για μια μεθοδική δουλειά που δείχνει τον τρόπο που εργάζονται οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Το πιο σημαντικό των δηλώσεων του Σύριου πράκτορα Μουσταφά Οσμάν είναι ότι αναφέρει τα ακόλουθα για την εκπαίδευσή του στην Άγκυρα: «Εκπαιδευτήκαμε σε στρατιωτική βάση κοντά στην Άγκυρα. Μετά την εκπαίδευση υπογράψαμε συμβόλαιο με την MIT για 9.000 τουρκικές λίρες».

Ο Οσμάν ανέφερε ότι σε αυτήν την τουρκική βάση (πιθανόν στρατόπεδο καταδρομών) εκπαιδεύτηκαν όχι μόνο Σύριοι, αλλά και Ιρακινοί, Αιγύπτιοι, Πακιστανοί, Άραβες, καθώς πολίτες από Κατάρ και Αφγανιστάν, οι οποίοι στη συνέχεια στάλθηκαν σε άλλες χώρες (γειτονικές) μετά την εκπαίδευσή τους.

Οι πράκτορες αυτοί πιθανότατα στάλθηκαν σε στρατόπεδα προσφύγων στην Ελλάδα, σύμφωνα με αυτά που δηλώνει ο Οσμάν, και οι οποίοι ακόμα και σήμερα να εργάζονται για λογαριασμό των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και του Ερντογάν.

Χθες, ο γνωστός Τούρκος αντιφρονούντας δημοσιογράφος Α.Μποζκούρτ μίλησε για το περιβόητο σχέδιο «Σούγκα» που έχει στο στόχαστρο πολλά ελληνικά νησιά τα οποία ζητούν να αποστρατικοποιηθούν επιτακτικά οι Τούρκοι.

Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο και πολλά από αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποτελούν απλώς μέρος ύποπτων και «βρόμικων» τουρκικών σχεδίων, οι ελληνικές αρχές έχουν τα “μάτια τους ανοικτά και τα αυτιά τους τεντωμένα” και για το ενδεχόμενο πρόκλησης ταραχών σε κέντρα αυτού του τύπου.

«Παλικάρια» σαν τον Οσμάν ενδεχωμένως να κυκλοφορούν εντός της ελληνικής επικράτειας, έχοντας άνομους σκοπούς ως εκτελεστέες των σχεδίων της ΜΙΤ.

Υπενθυμίζουμε επίσης για την δράση των Τούρκων γενικώς ότι ο Γερμανός βουλευτής Sevim Dağdelen δήλωσε χθες στον συντάκτη του Ahval, David Lepeska, ότι η Γερμανία δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος μεσολαβητής στην κρίση της Λιβύης ή σε αυτήν ανάμεσα σε Τουρκία-Ελλάδα μέχρι να σταματήσει η αποστολή όπλων στην Τουρκία και ότι ο μεγαλύτερος μουσουλμανικός οργανισμός της Γερμανίας δεν είναι θρησκευτικός αλλά αφορά την παρουσία εκατοντάδων πρακτόρων της ΜΙΤ εντός γερμανικού εδάφους.

Πρόσφατα είχαμε την αντίδραση διαφόρων κύκλων της μειονότητας στο χωριό Γλαύκη για νόμιμη στρατιωτική άσκηση του ελληνικού στρατού, με την δημοσιοποίηση πολλών φωτογραφιών με Έλληνες στρατιώτες, ενώ στην μνήμη μας έρχεται και ο εντοπισμός «ύποπτων» ατόμων που βιντεοσκοπούσαν μονάδες του ελληνικού στρατού στην εθνική οδό στην Θράκη την περίοδο της έντασης με την Τουρκία για τους λαθρομετανάστες.

Ο κίνδυνος παραμονεύει πάντα, αφού το σημερινό στυγνό , φασιστικό τουρκικό καθεστώς είναι ικανό για πάντα στην κυριολεξία.

pentapostgma.gr

 

Shares