Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

«ΒΟΜΒΑ» ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΔΕΙΤΕ ποιους είπε ότι «ΛΥΣΣΑΞΑΝ»…(ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ο μόνος που έχει μετουσιώσει σε πράξεις τα λεγόμενα του…

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έχει αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει κάθε μέρα πώς ο λόγος του «μετράει»…

Ήταν ο μόνος που μήνες πριν,προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, βροντοφώναζε πως είναι επιτακτική ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να επιδιώξει πάση θυσία επαφές με τον Στρατάρχη Χαφταρ.

Πράγματι, η ελληνική κυβέρνηση υιοθέτησε τις απόψεις του Προέδρου της Ελληνικής λύσης και προχώρησε λίγο πριν την Διάσκεψη του Βερολίνου σε συνάντηση σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας με τον Στρατάρχη ενώ παράλληλα ο κ.Κυριάκος Βελόπουλος συνομιλούσε με τον τον Αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού της Λιβύης, Ναύαρχο Φαράζ αλ-Μαχντάουι, ο οποίος είναι γνωστός για τις φιλελληνικές του απόψεις.

Μάλιστα,ο Απελευθερωτικός Στρατός της Λιβύης στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, έκανε retweet την ανάρτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης για τη συγκεκριμένη συνάντηση.

Ο Φαράζ αλ-Μαχντάουι και ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος συζήτησαν για περίπου 20 λεπτά, στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή της Λιβυκής κυβέρνησης υπό τον Χαφτάρ, για τα φλέγοντα θέματα της περιοχής, τον πόλεμο στη Λιβύη, την τουρκική επιθετικότητα αλλά και το ζήτημα της ΑΟΖ.

Αυτό βέβαια, όχι μόνο δεν πέρασε απαρατήρητο, αλλά ίσως να ενόχλησε και κάποιους οι οποίοι κυριολεκτικά λύσσαξαν στην εικόνα του Προέδρου της Ελληνικής λύσης με τον Ναύαρχο.

Δείτε το βίντεο που έχει φέρει τα «πάνω κάτω»

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares