Πέμπτη , 27 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΒΟΜΒΑ! Τρομακτική ΑΝΟΔΟΣ του Κ.Βελόπουλου! Όλοι τον αποδέχονται πια… ακόμη κι αυτοί που του επιτίθενται….

Είναι πραγματικά ασταμάτητος…

Αναντίρρητα, o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έχει αποδείξει και συνεχίζει να αποδεικνύει κάθε μέρα πώς δεν είναι αιθεροβάμων και αυτό είναι που τον κατατάσσει όλο και ψηλότερα στους πίνακες δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών.

Και πώς να μην γίνει αυτό; Από την είσοδο της Ελληνικής λύσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και μετά, ο Πρόεδρος της Ελληνικής λύσης καρπώνεται ολοένα και περισσότερο την αποδοχή και την εκτίμηση του ελληνικού λαού και όχι άδικα μάλιστα καθώς η Ελληνική λύση παρά τη μικρή κοινοβουλευτική της ισχύ φαίνεται πως ήρθε για να μείνει με τις περισσότερες επίκαιρες ερωτήσεις σε υπουργούς από κάθε άλλο κόμμα και φυσικά με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν εφησυχάζεται, εργάζεται αδιάκοπα,ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το λαθρομεταναστευτικό,δείχνει ιδιαίτερη φροντίδα για τους Έλληνες και τα εθνικά θέματα και σαφώς φροντίζει οι κινήσεις της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας να μην είναι άνευ ουσίας( Μην ξεχνάμε ότι επισήμανε μήνες πριν τον κίνδυνο θερμού επεισοδίου, κλιμάκωσης της έντασης με την Τουρκία και την ανάγκη για άμεσες επαφές με τον Στρατάρχη Χάφταρ)

Όλα αυτά όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο ελληνικός λαός τα εκτιμά, δίνοντας στο πρόσωπο του Κυριάκου Βελόπουλου μία περίοπτη θέση στη λίστα των πιο λαοφιλή πολιτικών του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Όπως βλέπετε έχει θετική αποδοχή σε ποσοστό 19,1%.  Το Σεπτέμβρη ήταν 10,8%. Σχεδόν 9 μονάδες διαφορά.

Εδώ ο Σεπτέμβρης

Εδώ ο Ιανουάριος. Κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός δεν έχει τέτοια άνοδο. Το ποσοστό είναι συγκλονιστικό.

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares