Σάββατο , 14 Δεκεμβρίου 2019
Τελευταία Νέα

“ΒΟΜΒΑ” του Κ. Βελόπουλου: “Το ελληνικό δημόσιο ΠΛΗΡΩΝΕΙ τους λαθρομετανάστες”…

Δηλώσεις του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στο περιστύλιο της βουλής για λαθρομετανάστες.

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο απαντησης Υπ. Αμύνης για χρήματα που δίνονται απο τους Έλληνες φορολογούμενους προκειμένου να διαμείνουν αυτοί στην Ελλάδα και δήλωση για επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και παρουσία βουλευτών του κοινοβουλίου στο πανεπιστήμιο.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ – ΔΙΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ως ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ να διαψεύσουμε και το ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία! Μέχρι σήμερα μας έλεγαν ότι τα χρήματα που δίνονται στους λαθρομετανάστες είναι από την Ε.Ε .

Έχουμε απάντηση από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, ο οποίος για 262 συμβάσεις , βάσει των εγγράφων που έχουμε εδώ, λέει ότι το 50% των χρημάτων είναι τα εκατομμύρια του Ελληνικού λαού.

Ο Ελληνικός λαός φορολογείται με βάση τα έγγραφα των Υπουργείων, για να πληρώνει τους λαθρομετανάστες για να έρχονται δωρεάν στον τόπο μας! Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα. Το δεύτερο μήνυμα είναι τα έγγραφα που έχουμε μπροστά μας , είναι ότι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπων και ψυχών.

Με βάση τα έγγραφα του ΟΗΕ , τα 550 ευρώ που δικαιούνται κάρτα , για να παίρνει χρήματα ο κάθε λαθρομετανάστης από το ΑΤΜ ,ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, που σημαίνει ότι αό την Ελλάδα δεν πρόκειται να φύγει κανένας λαθρομετανάστης , διότι 550 ευρώ επί 4 άτομα που έχει ο καθένας στην οικογένεια του , δίδονται μόνο για τη χώρα μας . Είναι απόδειξη ότι όσοι έρχονται εδώ , παρά τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία θα παραμείνουν εδώ δυστυχώς.

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΟΕΕ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταγγέλλει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΜΕΡΑ 25 ,ότι με την παρουσία τους στα επεισόδια που έγιναν στην ΑΣΟΕΕ ,προβοκάρουν για συνέχεια των επεισοδίων. Προτείνει λοιπόν , να κλείσουν τα πανεπιστήμια από σήμερα και για 10 ημέρες και αν συμβεί το παραμικρό, όλοι να συλλαμβάνονται και όσοι κάνουν ζημιές να δημεύεται η περιουσία τους. Να ισχύσει στην Ελλάδα η αυστηροποίηση των ποινών και ο παραδειγματισμός αυτών, οι οποίοι καίνε, ρίχνουν μολότοφ και δεν τιμωρούνται ποτέ.

 

 

 

 

 

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares