Τρίτη , 16 Αυγούστου 2022

“ΒΟΜΒΑ” του Κ. Βελόπουλου: “Όσοι στηρίζουν τους ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ είναι ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ”… (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 fm μίλησε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην ΑΣΟΕΕ και στο πως θα πρέπει να σταματήσει η ανομία στο εσωτερικό τους.

Μάλιστα, πρότεινε να σταματήσει να εορτάζεται η 17η Νοεμβρίου και τόνισε ότι ψευδώς λέμε ότι με το Πολυτεχνείο έπεσε το 1973, ενώ στην πραγματικότητα απλώς έπεσε ο Παπαδόπουλος και ήρθε μια χειρότερη χούντα, αυτή του Ιωαννίδη που πρόδωσε την Κύπρο μας.

Στη συνέχεια ο Κ. Βελόπουλος επιτέθηκε στον πρώην υπουργό κ. Τόσκα για τις δηλώσεις που έκανε νωρίτερα στην ίδια εκπομπή όπου κατέκρινε την αστυνομία για την επέμβαση στην ΑΣΟΕΕ και στο Γκάζι, κατηγορώντας του ότι σκέφτεται “σοβιετικά”.

Τέλος, αναφερόμενος στο προσφυγικό πρότεινε να σταλούν οι λαθρομετανάστες σε ακατοίκητα νησιά κι όχι μέσα στον κοινωνικό ιστό ενώ σημείωσε ότι η Ελλάδα στο μέλλον θα υποχρεωθεί να φτιάξει δεκάδες τζαμιά λόγω της υποχρέωσής της να εξασφαλίσει τα θρησκευτικά δικαιώματα των μουσουλμάνων.

Ακούστε τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ παρακάτω:

ΠΑΓΩΣΑΝ οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Προγράμματος με τον Κ. Βελόπουλο…

ΠΑΓΩΣΑΝ οι δημοσιογράφοι του Πρώτου Προγράμματος με τον Κ. Βελόπουλο: "Να στείλουν τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ στη Μακρόνησο και τη Γυάρο"…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 12. November 2019

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares