Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» με απαγόρευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων ετοιμάζει η Ελβετία

Την απαγόρευση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σχεδιάζει η Ελβετία, ως ένα από τα μέτρα για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας!!!

«Φρένο» στα ηλεκτρικά!
Είδηση βόμβα αποκαλύπτουν τα ξένα Μέσα ενημέρωσης σχετικά με τα μέτρα που ετοιμάζει η Ελβετία για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας! Ανάμεσα στη νέα τάξη πραγμάτων που αναμένεται να ισχύσει στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης είναι και η απαγόρευση των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, για να εξοικονομηθεί ενέργεια.

Μόνο για βασικές μετακινήσεις τα ηλεκτρικά
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση της χώρας θα απαγορεύσει τη χρήση ηλεκτρικών αυτοκινήτων για «μη βασικές» μετακινήσεις, εάν η χώρα ξεμείνει από ενέργεια αυτόν τον χειμώνα. Το σημαίνει «βασικές μετακινήσεις»; Η επαγγελματική χρήση, για ψώνια στο σούπερ μάρκετ, για επίσκεψη σε γιατρούς, για επίσκεψη σε εκκλησίες, μετακίνηση για παρουσία σε δικαστήριο κ.α..

Μειώνεται και το όριο ταχύτητας στους δρόμους
Παράλληλα μέσα στα μέτρα που ενδεχομένως να ισχύσουν είναι και η μείωση του ορίου ταχύτητας στους αυτοκινητόδρομους από 110 χλμ./ώρα στα 100 χλμ./ώρα.

Μέρος ενός ευρύτερου πλαισίου απαγορεύσεων
Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλα μέτρα που αφορούν την υπόλοιπή καθημερινότητα των Ελβετών. Αυτά προϋποθέτουν μείωση των ωρών λειτουργίας των καταστημάτων έως και δύο ώρες την ημέρα, απενεργοποίηση των συστημάτων θέρμανσης σε νυχτερινά κέντρα και άλλα κτίρια να θερμαίνονται σε όχι περισσότερους από 20 βαθμούς Κελσίου.
Μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου οι συζητήσεις
Κλείνοντας, να σημειωθεί πως όλα τα μέτρα βρίσκονται πάνω στο τραπέζι αυτή τη στιγμή και θα συζητούνται έως και τις 12 Δεκεμβρίου.

«Φρένο» στα ηλεκτρικά!
– «Θύματα» ενδεχόμενης ενεργειακής κρίσης στη χώρα θα είναι τα ηλεκτρικά.
– Θα κινούνται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.
– Στα μέτρα και η μείωση του ορίου ταχύτητας στους δρόμους.
– Στο τραπέζι και άλλα μέτρα που αφορούν την καθημερινότητα.
Τελικά μήπως πρέπει να ξανασκεφτεί η Ευρώπη την ολοκληρωτική στροφή στην ηλεκτροκίνηση;

 

autotriti.gr

Shares