Πέμπτη , 28 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

“Βόμβα” Κυριάκου Βελόπουλου για “Πρέσπες Αιγαίου”-Ανίερες διεργασίες κατά της βούλησης των Ελλήνων(ηχητικό)

Αποκαλυπτικός ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

Για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν “μάσησε” τα λόγια του προς όλα αυτά που σοβούν σε βάρος της Πατρίδας μας από το πολιτικό κατεστημένο ενάντια στο εθνικό συμφέρον!!!

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον RealFM και τον Νίκο Χατζηνικολάου, προέβη σε δηλώσεις-βόμβα αναφορικά με τα όσα υποδαυλίζει η συνάντηση του Υπουργού Εξωτερικών των Η.Π.Α. με τους Μητσοτάκη αλλά και Τσίπρα.

Πρόκειται για ξεκάθαρο σχέδιο συνεκμετάλλευσης του πλούτου του Αιγαίου μας με αμερικανικό κέλευσμα!!!

Με άλλα λόγια η Ελλάδα με την επίνευση των Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ βαίνει προς απεμπόληση εθνικών της δικαιωμάτων, δημιουργώντας έτσι τις “Πρέσπες του Αιγαίου”!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ!!!

Τονίζει, μάλιστα, ο Κυριάκος Βελόπουλος, πως το εν λόγω πολιτικό κατεστημένο των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, αποβλέπει στην σωτηρία της ΚΑΡΕΚΛΑΣ και όχι της ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!

Για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επεσήμανε την ανάγκη χάραξης ΚΟΙΝΗΣ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ, μια κίνηση-ματ κατά του τουρκικού επεκτατισμού.

Σαρωτικός ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος και για το ζήτημα του δίκαιου αγώνα των αγροτών, για την δικαστική εξέλιξη στο Μάτι, για το αφήγημα περί ανεμογεννητριών αλλά και τις οικονομικές ανερμάτιστες πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης προέβη σε αποκαλύψεις αναφορικά με το ζήτημα των δωρεών Νιάρχου αλλά έδωσε απάντηση και στις αιτιάσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη:

 

Shares