Παρασκευή , 25 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«ΒΟΜΒΑ» Γιαννακόπουλου για Σλούκα – Ολυμπιακό! Τους ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ή θα γίνει ΧΑΜΟΣ;… (ΒΙΝΤΕΟ)

«ΒΟΜΒΑ» Γιαννακόπουλου για Σλούκα – Ολυμπιακό! Τους ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ή θα γίνει ΧΑΜΟΣ;... (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από λίγες κυκλοφόρησε έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Μια βροχή πληροφοριών προερχόμενες από την Τουρκία, που δεν διαψεύδονταν…

ούτε προκαλούσαν καμία έκπληξη σε αυτούς που ξέρουν. Μέσα σε αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε να αποκαλύψει μέσω Instagram ότι ο Σλούκας δεν μπορεί να παίξει στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ανάρτηση από λογαριασμό παναθηναϊκών αισθημάτων που καλούσε τους Πράσινους να κάνει γρήγορες κινήσεις και να τον αποκτήσουν, ο Δ. Γιαννακόπουλος έριξε τη… βόμβα του. «Αφού έχει ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό… Απλά θέλουν να φανεί ότι μας τον έκλεψαν», έγραψε χαρακτηριστικά. Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τελειώσει μια και καλή το θέμα του διεθνούς γκαρντ.

Ξέχωρα από αυτό, ωστόσο, η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι μια ακόμη ένδειξη (εξόχως ισχυρή αυτή τη φορά), ότι ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να κάνει πάλι δικό του τον Κώστα Σλούκα. Και εάν ισχύουν αυτά που υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τότε δεν πρόκειται απλά για ενδιαφέρον, αλλά για κλεισμένο, οριστικό deal μεταξύ του 29χρονου γκαρντ της Φενέρ και των Πειραιωτών.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι ο Σλούκας μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους Ερυθρόλευκους. Αλλά εδώ και καιρό οι σχέσεις του με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλου έχουν φτιάξει, ενώ οι φίλοι του, η παρέα του, παραμένει στον Ολυμπιακό.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι πηγές του Παναθηναϊκού ανέφεραν ότι ο ιδιοκτήτης της Πράσινης ΚΑΕ είναι πολύ πιθανό να «τρολάρει τους Ερυθρόλευκους» με τη συγκεκριμένη «πληροφορία».

Ενώ σημείωναν πως «ο Σλούκας είναι γνωστό πως δεν συζητάει καμία πρόταση κάτω από τα 2 εκατ. ευρώ» και πως, ούτε ο ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός μπορούν να καλύψουν τέτοια νούμερα.

«ΒΟΜΒΑ» Γιαννακόπουλου για Σλούκα – Ολυμπιακό! Τους ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ή θα γίνει ΧΑΜΟΣ;... (ΒΙΝΤΕΟ)in.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares