Τρίτη , 16 Απριλίου 2024
Τελευταία Νέα

«Βόμβα» για την ΤΣΣΚΑ στη Euroleague!

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Μονακό και τι θα γίνει την επόμενη σεζόν στη Euroleague…


Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Μάρσαλ Γκλίκμαν, μίλησε για το μέλλον της Euroleague, λέγοντας πως οι διοργανωτές θέλουν μόνιμα τη Μονακό στο κορυφαίο διασυλλογικό τουρνουά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ θεωρείται δεδομένο πως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν θα αγωνιστεί ούτε την επόμενη σεζόν στη Euroleague.

Οι αποκαλύψεις του Γκλίκμαν έγιναν στην «Equipe» και σίγουρα προκαλούν ενδιαφέρον.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γκλίκμαν:

«Υπάρχουν 18 σύλλογοι, 13 από τους οποίους έχουν μόνιμες άδειες. Ένας από τους μετόχους, η ΤΣΣΚΑ, είναι εκτός λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, που μας δίνει λίγο χώρο.

Αφού η ΤΣΣΚΑ δεν θα επιστρέψει την επόμενη σεζόν, ακόμα κι αν κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει από γεωπολιτική άποψη, η παραμονή της Μονακό στην Ευρωλίγκα δεν θα έπρεπε να είναι πρόβλημα.

Όταν η ΤΣΣΚΑ επανενταχθεί, θα είναι πιο περίπλοκο. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν πιο εύκολο για τη Μονακό να προκριθεί σε μια θέση στα πλέι οφ, λόγω των αποτελεσμάτων της στο γήπεδο. Αλλά για να είμαστε ξεκάθαροι: θέλουμε τη Μονακό.

Θέλουμε να είναι μέλος της οικογένειας της Ευρωλίγκας και είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι σύντομα θα μπορέσουν να χτίσουν μια νέα αίθουσα με την απαραίτητη χωρητικότητα».

in.gr

Shares