Τρίτη , 19 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΒΟΜΒΑ! Εμπλέκονται και δημοσιογράφοι στην υπόθεση Novartis που χρηματίζονταν…

Στην χθεσινή εκπομπή του Κοντρα 24  ακούστηκαν πληροφορίες- βόμβες για το σκάνδαλο ΝOVARTIS.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα ακούστηκαν εμπλέκονται  δημοσιογράφοι που πληρώνονταν από τη Novartis. «Υπάρχει λίστα που όταν βγει στην δημοσιότητα η ελληνική κοινή γνώμη θα καταλάβει γιατί κάποιοι σιωπούν. Έχουν ένοχη σιωπή πολλοί συνάδελφοί σας» είπε και άφησε άφωνους τους παριστάμενους στο στούντιο.

Και τώρα καλείται η ΕΣΗΕΑ να ζητήσει όλα τα στοιχεία και να τα δώσει η ίδια στη δημοσιότητα, όχι μόνο για να αποκαλυφθούν οι επίορκοι (στην περίπτωση της Siemens και των μαύρων ταμείων του υπουργείου Εξωτερικών όλα παρέμειναν στο σκοτάδι) συνάδελφοι, αλλά και να μην λερώνεται και η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δεν έχει καμία σχέση με πρακτικές μίζας και «λαδώματος».

Μιλάμε για κανονικό ταμείο της αμαρτωλής εταιρίας που φέρεται να λάδωνε εκτός από γιατρούς και πολιτικούς και δημοσιογράφους -κατά την καταγγελία.

Συγκεκριμένα είπε ο Παύλος Σαράκης  δικηγόρος προστατευόμενων μαρτύρων αναφέρει ότι υπάρχει λίστα με δημοσιογράφους που αν βγουν στο φως θα εκπλαγούν πολλοί.Αναφέρει ότι χρηματίζονται από την NOVARTIS για να σιωπούν και να  συγκαλύπτουν και προωθούν συγκεκριμένα συμφέροντα.

 

 

 

Shares